Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hafta kaleci ve sağ beki bitirmek lazım
Şu işler fazla uzamamalı

Short listeme(ucuz,alınması gerekli yardımcı oyuncular) ekledim. U21 kontenjana giriyor

İlkay
Aral şimşir
Ozan kabak
Taha şahin
Maestro (u21)
İlkayla aral yurtdışı yetişme

Trde yerli ama avrupada yabancı sayılıyolar

Sınır 17 topçu,14ü zaten yabancı oyuncular olacak günay kaan ve berkanla 17 oluyor yazamıyosun listeye daha kutucusu demirbayı yusufu bilmemnesi var

17 yabancı pasaportlu
4 trde yetişen
4 altyapıdan yetişen

Buna göre yap planlamanı

Son düzenleme:
O zaman ben kuruyorum

Stegen
Semedo sançez lucumi jakobs
Toreira lemina
Bakayoko leroysane noalang
Emegha/guessand
Takımı gâvur oyuncu ile doldurdun, millî marşı kim söyleyecek? 🙃

Şaka bir yana 11'de Yunus/Barış'tan biri olacak en kötü Abdülkerim de duruma göre.

Osimhen olmazsa ileriye İcardi yaz, Guessand'la rekabet ederler.

Keramettin sever Guessand tarzı bir oyuncuyu çünkü gidip gelen bir oyun tarzı var ileride çok faydası olur.

petrovic
boey sanchez lucumi eren
torriera lemina
barış yunus sane
osimhen​
Boey için bayern 4 kiralama 21 opsiyon istiyomuş sattığımız paraya alacak kadar mal değilizdir umarım o paraya git hakimiyi al

Barış ve yunus ikilisi oynarsa şlde pek şansın olmaz minimum 1 kaliteli ayak daha lazım sanenin yanına, orta ikilinin ve beklerin ayak kalitesi düşük çünkü

Şu bjk olurda bizden topçu isterse, kesinlikle bizim forvetsiz kalıp vagner loveyi istediğimiz de vernedikleri gibi oynayalım.

Giriyorumki bir haber var mı diye bakayım

Eltun bey diye biri paylaşılmış

Gerçekleşme ihtimali de %15miş, nasıl hesapladı acaba

Sövmeyeyim de napayım şimdi
Elinde dijital metre ile ölçüm yapıyor herhalde zat-ı alleri:) Bu transfer benim gözümde %15 .Gulermisin aglarmisin.

İlkayla aral yurtdışı yetişme

Trde yerli ama avrupada yabancı sayılıyolar

Sınır 17 topçu,14ü zaten yabancı oyuncular olacak günay kaan ve berkanla 17 oluyor yazmıyosun listeye daha kutucusu demirbayı yusufu bilmemnesi var

17 yabancı pasaportlu
4 trde yetişen
4 altyapıdan yetişen

Buna göre yap planlamanı
Farkındayım günay hariç diğerlerini yazmam gibi. Zaten ilkay ve maestro gelirse kereme gerek kalmıyor, yusuf falan hiç saymıyorum.

Türkiyede yerli olması avrupada yerli olmasın önemli.
Taha hem yerde yerli ayrıca
Ozan da alt yapılı
2 senedir avrupada bizi yakan kaanı da yazmam

Bu hafta kaleci ve sağ beki bitirmek lazım
Şu işler fazla uzamamalı
Acelesi yok hele sağ bek şöyle problem, daha Frankowski bir yere gitmeden yeni bir yatırım yapmak mantıklı değil.
Keza Jelert de duruyor hâlâ.

Kaleci transferi ay sonuna kadar halolur.

Takımı gâvur oyuncu ile doldurdun, millî marşı kim söyleyecek? 🙃

Şaka bir yana 11'de Yunus/Barış'tan biri olacak en kötü Abdülkerim de duruma göre.

Osimhen olmazsa ileriye İcardi yaz, Guessand'la rekabet ederler.

Keramettin sever Guessand tarzı bir oyuncuyu çünkü gidip gelen bir oyun tarzı var ileride çok faydası olur.
O değişir ya apo eren yunus falan değişmeli oynarlar ben genel hatlar belli olsun diye yabancıdan kurdum

İcardi inter miamiye gidiyomuş diye haberler var hadi inşallah diyoruz

Son düzenleme:
Şüphesiz ki Allah fotomaç sallamalarına yetişemeyen gençler için twitter duyumcularını yarattı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt