Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.203
- 15.055
- 1.878
Bunu her oyuncu icin yapmiyorlar mi? Almanya'da standart bir prosedür bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman ben kuruyorum
Stegen
Semedo sançez lucumi jakobs
Toreira lemina
Bakayoko leroysane noalang
Emegha/guessand
David'i her türlü almak lazım
İlkayla aral yurtdışı yetişmeShort listeme(ucuz,alınması gerekli yardımcı oyuncular) ekledim. U21 kontenjana giriyor
İlkay
Aral şimşir
Ozan kabak
Taha şahin
Maestro (u21)
Takımı gâvur oyuncu ile doldurdun, millî marşı kim söyleyecek?O zaman ben kuruyorum
Stegen
Semedo sançez lucumi jakobs
Toreira lemina
Bakayoko leroysane noalang
Emegha/guessand
Boey için bayern 4 kiralama 21 opsiyon istiyomuş sattığımız paraya alacak kadar mal değilizdir umarım o paraya git hakimiyi alpetrovic
boey sanchez lucumi eren
torriera lemina
barış yunus sane
osimhen
Elinde dijital metre ile ölçüm yapıyor herhalde zat-ı alleriGiriyorumki bir haber var mı diye bakayım
Eltun bey diye biri paylaşılmış
Gerçekleşme ihtimali de %15miş, nasıl hesapladı acaba
Sövmeyeyim de napayım şimdi
Farkındayım günay hariç diğerlerini yazmam gibi. Zaten ilkay ve maestro gelirse kereme gerek kalmıyor, yusuf falan hiç saymıyorum.İlkayla aral yurtdışı yetişme
Trde yerli ama avrupada yabancı sayılıyolar
Sınır 17 topçu,14ü zaten yabancı oyuncular olacak günay kaan ve berkanla 17 oluyor yazmıyosun listeye daha kutucusu demirbayı yusufu bilmemnesi var
17 yabancı pasaportlu
4 trde yetişen
4 altyapıdan yetişen
Buna göre yap planlamanı
Boy George'un tokmakcisi, 15% ihtimalle heteroyum diyorKim bu Eltun John?
Acelesi yok hele sağ bek şöyle problem, daha Frankowski bir yere gitmeden yeni bir yatırım yapmak mantıklı değil.Bu hafta kaleci ve sağ beki bitirmek lazım
Şu işler fazla uzamamalı
O değişir ya apo eren yunus falan değişmeli oynarlar ben genel hatlar belli olsun diye yabancıdan kurdumTakımı gâvur oyuncu ile doldurdun, millî marşı kim söyleyecek?
Şaka bir yana 11'de Yunus/Barış'tan biri olacak en kötü Abdülkerim de duruma göre.
Osimhen olmazsa ileriye İcardi yaz, Guessand'la rekabet ederler.
Keramettin sever Guessand tarzı bir oyuncuyu çünkü gidip gelen bir oyun tarzı var ileride çok faydası olur.