Demir Türk
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2023
- 3.147
- 2.820
- 998
Olum Beşiktaş ne yapmışsa bu kadar borcu olmuş yav
Onların durumu bu. Sağlam hortumlama olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olum Beşiktaş ne yapmışsa bu kadar borcu olmuş yav
Eyüp Aydınla Yusuf Demirin mejaeriyle konustum bugün.
Tarihi not alın.
Osimhen için 15+10 sponsorluğa kadar çıkmışız
Gelmesse B planı Lukaku
Kendisiyle görüşülmüş gelirim demiş.
Soyledigin çok mantıklıdemek ki reddedilmiş
sanede aynı oldu
önce sercana ilgi yok/ bize uymuyor gibi haber yaptırıyorlar hemen bi transferin oluru yoksa
Bu iş riskli olur işte. Burası için Osimhen'de istediği paradan biraz indirim yapar.Xabi Alonso, Real Madrid yönetiminden klasik 9 numara transferi istedi. (AS)
sanede de böyle demiş ve saneyi almıştık aynı cümleleri david için kuruyor birebir aynı cümleler demekki tümevarım yaparsak david hayırlı olsunJonathan David gerçek mi?
Sercan Hamzaoğlu: Bugün itibariyle ilgi veya teklif yapıldığına dair bir şey duymadım. Transfer dönemleri anlık değişebiliyor. Önümüzdeki günlerde bu oyuncuya ilgi bir değişiklik olursa bilgilendirme yapacağım.
ÜzdünBelliymiş.bi de ciddiye alıp yorum yaptik.bildigim iyi oldu.zaten yok hükmündeydi benim icin
bunlar depay veya onuachuyu alabilir. başka topçuların gelmek isteyeceğini düşünmüyorumdemek ki reddedilmiş
sanede aynı oldu
önce sercana ilgi yok/ bize uymuyor gibi haber yaptırıyorlar hemen bi transferin oluru yoksa
Morata RealdeBu iş riskli olur işte. Burası için Osimhen'de istediği paradan biraz indirim yapar.
depay nerde oynuyordu valla unuttum silikti dmek gittiği yerdebunlar depay veya onuachuyu alabilir. başka topçuların gelmek isteyeceğini düşünmüyorum
Saçmalama lukaku yu bu ligde kim tutacak yahulakayı gsye gelirse gsyi bırakırım
Analitik zekan ve duygusal zekan yuksek gerçektenmantıksız mesajım varmı ki![]()
Aral şimşir varEren dinkciden başkası yokki
Eyüp Aydınla Yusuf Demirin mejaeriyle konustum bugün.
Tarihi not alın.
Gelmesse B planı Lukaku
Kim konusmus? Sen mi?Eyüp Aydınla Yusuf Demirin mejaeriyle konustum bugün.
Tarihi not alın.
Gelmesse B planı Lukaku
Valla içerideki yöneticileri dahi aldık gözüyle bakıyorlardı.Senin duyumlar çıkıyo reyis
En son sane fbde demiştin