- 26 Ocak 2021
- 41.190
- 40.454
- 3.078
Birazdan bernardo bagrışları geliyorYav niye sürekli futbolcu isimleri bağırıyorsunuz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birazdan bernardo bagrışları geliyorYav niye sürekli futbolcu isimleri bağırıyorsunuz

İzninle ben de bağıracağım çünkü tam zamanı.Onlar dogustan oyle abisi, yapacak birsey yok.
Fanatikin haberine göre diyorAllah yabancı basın kaynak Türkiye değilse arsenali tokatlamış takımız benfica kim lan
Aral yerli sayılmasa bile alinmali bence.sevgili hocamiz son 2 mac beratı oynatsaydı bizim en buyuk transferimiz olacaktiAral Çimşir de bence düşünülebilir yerli olarak kanat dışında Ozan Kabak Eren dinkci gibi oyunculari düşünebiliriz renkdas.
Fanatikin haberine göre diyor
kahretsin o zaman geçelimFanatikin haberine göre diyor
metehan yusuf eyüp hamza akmana verdiğin şasın yarısını berata verseydi çok başka olurdu.Beratın top sürüşünde bile ben topçuyum diye bağırıyor.Aral yerli sayılmasa bile alinmali bence.sevgili hocamiz son 2 mac beratı oynatsaydı bizim en buyuk transferimiz olacakti
Daha bir tane normal Umut görmedim
Berat di maria ekolunden direkt.bizden boyle oyuncu cikmasi mucize.berk kizildemir kafayı verse o da büyük potansiyelmetehan yusuf eyüp hamza akmana verdiğin şasın yarısını berata verseydi çok başka olurdu.Beratın top sürüşünde bile ben topçuyum diye bağırıyor.