Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lukaku denince anguissayı da ekliyim dedim pakete ayrıca anguissa 6 değil

Napoliyi izledin mi hiç bu sezon

Nasıl bir kadro mühendisliğiyle oynamışlar bi bak yazdığım kadrodan daha da defansif çıkıyolardı sahaya mctominay sol kanat falan oynuyodu ortada lobotka anguissa gilmour falan

Napoli daha defansifiyle 59 golle serie a şampiyonu oldu

Biz de tor lemina sara nasıl gol atıcaz diye düşünürken hem normalden daha fazla attık hem de gol yemiyoduk

Rtaş bunlar futbolun k sından anlamıyolar ne avrupa futbolu izlerler ne analiz bilirler kimlerle futbol tartışıyoruz bazen motorları maviliklere sürüp çekip gidiyim diyorum buralardan

Bi kadro kuruyosak vardır bir bildiğimiz
Napoli nasil daha defansif oluyor. Maktominayin ikamesi kim toreyra mi lemina mi

Bernardoyu diyen de bizim muhabirler.yabanci başında tek haber yok.ben osimhen mevzusunu takipliyorum.aciklama doğruysa bile çoğunluk gaza gelse de inanmıyor

Tek bernardo icin dese ok de. Adi cikan butun oyunlularla ilgilenmiyoruz demis. Sergenin dedigi gibi 50tane isim cikti
Şu anda ilgilenmiyorlar. Sane sonrası şu an hedef Osimhen'in belli olması ve kaleci transferi bunlar belli olduktan sonra gideceklerde gitmeye başlayınca diğer işlere gidilecek. Sonra olmayacak demek değil yani bu. Klasik yönetici açıklaması aslında. Bernardo- Hakan aslında asıl yalanlanan isimler diğer isimler sosyal medyada yazıldı çünkü.

kavukçununda beyanları esas alınırsa buchi laba tier 1 olarak güncellenmeli bu transfer dönemi için en başından beri açık açık söyledi herif ilgimizin dahi olmadığını

Nedense benim de içimden gelmiyor bernardo çöp gibi bacakları var. Onun yerine Enzo milot çok daha iyi bir tercih olur. Bonservis verirsek de maaş tuzlu olmaz. Maaşı az topcuyu her zaman pazarlayabilirsin

allah aşkına bu açıklamalara mı takılıyorsunuz. her insanın tarzı faarklıdır, bazıları herşeyi yalanlar
3gun önce gaz vermese sorun yoktu p.enis. Taraftarlardan ricam sane tshirtlerine hucum etsinler ki bizde okan hocamizin istedigi topculari alalim derken iyidi

Sonraki aciklamasi önceligimiz osimhen ve kaleci transferi demis mesela

Yalanlamadan sadece bu aciklamayi yapsa iyi olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt