Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.340
- 18.000
- 2.228
bu fener mal mı yurt dışı kampını portekizde yapmak çok saçma değil mi sıcak bölge değil mi bu portekiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günlerdir kendi kendinize gaza gelip, kendiniz çalıp oynuyorsunuz. Daha yeni başlıyoruz demek Bernardo alıyoruz demek mi oluyor?kavukcu zaneğ nin töreninde kendi verdi gazı
daha yeni basliyoruz demek suretiyle
demeclerine dikkat etsin madem öyle
Valla ben isterim zamboyuTirt yabancı kaynaklarda anguissia için 15m teklif ettiğimiz yazıyor bu arada
Mukiele en iyi seçenek ama diğer 2 oyuncu da iş yapar. Okan hocanın oyun sistemi tempolu ve atletik beklere çok uygun. Boey, Eren ve sağlamken Jakobs'dan aldığı katkı ortada Tchatchoua ve Osayi'den de çok iyi katkı alabilir diye düşünüyorum ben.Mukiele sakatlık sorunu yoksa tamam ama Tchatcgoua ve Osayi bize olmaz onlar yerine Killian Sildillia yada Trai Humme'yi düşünmeliyiz.
Nedense benim de içimden gelmiyor bernardo çöp gibi bacakları var. Onun yerine Enzo milot çok daha iyi bir tercih olur. Bonservis verirsek de maaş tuzlu olmaz. Maaşı az topcuyu her zaman pazarlayabilirsin
Osayi Okan Buruğun oyun sistemi için çok uygun bir profil bence hafife alınmayacak bir oyuncu.Osayi mi..yahu adamda savunma namına birşey yok neyini alacaz osayi nin..
Sen biraz dinlen zeytinimYasaklı kaynak
Cok kırılmış 2 ay foruma girmeyecekmisSen biraz dinlen zeytinim
Sunu yapan sensin nasil yasakli kaynaktan ceza aliyon yahuYasaklı kaynak
Senin aracaliginla yazar buraya sorun yok rtsCok kırılmış 2 ay foruma girmeyecekmis
Napoli nasil daha defansif oluyor. Maktominayin ikamesi kim toreyra mi lemina mi
Gilmour lobotka anguissa
Politano lukaku mctominay
Kadro buydu genelde (bazen neresle raspadori giriyodu rotasyona)
Savunma takımı,golü de az atmışlar ama herifler serie a şampiyonu oldu lukaku 14 mctominay 12 gol atmış başka çift hane skor yapan yok takımda
Şindi şu kadro yukardakinden daha mı defansif yani
Tor lemina anguissa
Bakayoko lukaku sane
Peki osi olmazsa, ki olmama ihtimali yuksek bence. Yerine kimi alacagiz? Fazlaca osiye bel baglayip yedegini hazir tutmazsak yanarizBernardo bir zahmet gündemde olmasın. Ayrıca çok da net açıklama olmuş, Osi ve kaleci öncelik şuan. Ardından sağ bek ve stoper bakılır.
Çıtanak dayidan mesaj var
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Osimhen-Juve