- 17 Ağustos 2009
- 44.170
- 33.281
- 3.448
Koora Break diyorsa doğrudur.Al Nassr forması giyen Jhon Duran, Türkiye'den bir takıma kiralanmak üzere
(Koora Break)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koora Break diyorsa doğrudur.Al Nassr forması giyen Jhon Duran, Türkiye'den bir takıma kiralanmak üzere
(Koora Break)
Ben daha hala inanamiyorum bu kadar erken, Sané gibi büyük ismi üstüne bons free transfer etmemiz inanilmaz yav, bu transferde payi olan herkese helal olsun büyük basariabi tarihte ilk defa sanırım;
resmi formamızı giymiş, sözleşmeli oyuncumuz, lansmanından sonra eski takımına dönüp bir - iki resmi maç daha oynayacak.
çok ilginç ya.
bu evrede yaşanacak oyuncular arası dialoglar acaba muhtemel transferleri olumlu/olumsuz etkiler mi?
Biseyler oluyor sanki
Brüt 8-9 bandında maaşı, geçen baktım.Pandemi dönemi ve hemen sonrasında harcama limitlerini açmak için kontratları backloadlamışlar. Sonra da topçulara mobbing, basın üzerinden saldırı vs. düzenliyolar yollamak için. Muhtemelen az maaş aldı bir iki sene şimdi çok alacak
Şampiyonluk kutlamalarında bi sıkıntı falan da çıkmış sanırım. €42m brüt rakamının kaynağı Sport
adminlere sor dostum
Ya bu Atubolu'yu bize ciddi bi kaynak yazdı mı. Bu çocuk da çok iyi duruyor aslında. Hem de Nijerya asıllı imiş Osimhen transferinde ufak da olsa bi faktör olabilir
Biz alırsak, Osimhen iptal demektir.Duran iyi topçu kim alsa iş yapar ama kalıcı almak mümkün değil max 1 yıl kiralık
Morata'yı artık herhangi bir yere yazmayın Duran'ı fb kiralar benceBiz alırsak, Osimhen iptal demektir.
Osimhen
Icardi
Duran
Morata (?)
napacaz bu kadar üst seviye santrforu
Şunu yazarken yüzün hiç kızarmadı mı?hakanı alanda akıl yoktur zaten bize penaltı çalınmıyor
O yüzden soru işareti koydum zaten isminin yanına.Morata'yı artık herhangi bir yere yazmayın Duran'ı fb kiralar bence
Tamam dostumadminlere sor dostum