Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi olmasa ikinci santrafor olarak bir şekilde romulo çözülmeliydi

abi tarihte ilk defa sanırım;

resmi formamızı giymiş, sözleşmeli oyuncumuz, lansmanından sonra eski takımına dönüp bir - iki resmi maç daha oynayacak.

çok ilginç ya.

bu evrede yaşanacak oyuncular arası dialoglar acaba muhtemel transferleri olumlu/olumsuz etkiler mi?
Ben daha hala inanamiyorum bu kadar erken, Sané gibi büyük ismi üstüne bons free transfer etmemiz inanilmaz yav, bu transferde payi olan herkese helal olsun büyük basari

Pandemi dönemi ve hemen sonrasında harcama limitlerini açmak için kontratları backloadlamışlar. Sonra da topçulara mobbing, basın üzerinden saldırı vs. düzenliyolar yollamak için. Muhtemelen az maaş aldı bir iki sene şimdi çok alacak

Şampiyonluk kutlamalarında bi sıkıntı falan da çıkmış sanırım. €42m brüt rakamının kaynağı Sport
Brüt 8-9 bandında maaşı, geçen baktım.

2023te mi ne imzalıyor 5 senelik

Duran iyi topçu kim alsa iş yapar ama kalıcı almak mümkün değil max 1 yıl kiralık

Ya bu Atubolu'yu bize ciddi bi kaynak yazdı mı. Bu çocuk da çok iyi duruyor aslında. Hem de Nijerya asıllı imiş Osimhen transferinde ufak da olsa bi faktör olabilir

Ilk siyahi alman milli kaleci olmayi istiyorum diyor. Öyle hedefi olan herif Freiburgdan sonra ilk 5e oynayan Bundesliga takimina gitmeye bakar.

Ozan Kabak ve Erencan Yardımcı'yı alsak yerli konusunda felaket rahatlarız Erencan'ın fizik gücü iyi olduğu için Okan hoca ile üst seviyeye çıkabileceğini düşünüyorum

hakanı alanda akıl yoktur zaten bize penaltı çalınmıyor

Gtabsa-XAAApTj_

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt