- 31 Aralık 2015
- 14.587
- 9.517
- 1.588
Şu Almanların üstten bakmaları yok mu acayip ayar oluyorum. Toreira bunu hayata küstürmüştü hala futbola nasıl devam ediyor bu lavuk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Et rtas, bende buna dayanamamistim, rahatlatti

Mertens, Gomis, Drogba mesela. Ziyech ve Zaha'da ilk sezonlarında katkı verdiler.kim mesela çok fayda veren bonservissiz son 10 senede
20 verdikten sonra ben şahsen Hakanı istemem renkdas mesela Sane direk sonuca etki edebilecek bir oyuncu Hakan milli takımda bile daha kendini kanitlayamamis bir oyuncu bana göre yani Hakan Çalhanoğlu Avrupa da başarı getirir diyemiyorum Bernardo Silva mesela bunu yapabilirdi ya da Goretzka gibi isimler.Orta sahamızda Rodri ve kimmich olduğundan hakanı beğenmeyenler var.Pahali diyene eyvallah ama maksimum 3 4 eder ne demek beğenmemek ne demek hakanı anlamıyorum
Sadece malmö degilki. Al sana rfs.Malmö'ye yenilmeyi sadece kondisyon ile açıklayamazsın. Bildiğin kötü takım olduğumuz için yenildik.
yaw direkt mertens gelir akla zaten 10 sene geriye gitmeye gerek yok da, sane var mesela daha 10 gün önce aldık, almasaydık o zaman.Mertens, Gomis, Drogba mesela. Ziyech ve Zaha'da ilk sezonlarında katkı verdiler.
zaten bonservissiz gelecekti, iyi oldu gelmediği :dnasıl yok 2 saattir olsun olmasın diye forumda kavga ettik. ortalığı kan götürdü!
BOEY istemiyoruz.
Bende yüksek meblaglar verilmesine karşıyım ki bence kolpa haber ama hakan öyle yok istemem ise yaramaz denecek bir topçu değil b3nce20 verdikten sonra ben şahsen Hakanı istemem renkdas mesela Sane direk sonuca etki edebilecek bir oyuncu Hakan milli takımda bile daha kendini kanitlayamamis bir oyuncu bana göre yani Hakan Çalhanoğlu Avrupa da başarı getirir diyemiyorum Bernardo Silva mesela bunu yapabilirdi ya da Goretzka gibi isimler.
Kaleci transferi cok kritik yav, yanlis ismi alirsak biteriz