Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahamızda Rodri ve kimmich olduğundan hakanı beğenmeyenler var.Pahali diyene eyvallah ama maksimum 3 4 eder ne demek beğenmemek ne demek hakanı anlamıyorum
20 verdikten sonra ben şahsen Hakanı istemem renkdas mesela Sane direk sonuca etki edebilecek bir oyuncu Hakan milli takımda bile daha kendini kanitlayamamis bir oyuncu bana göre yani Hakan Çalhanoğlu Avrupa da başarı getirir diyemiyorum Bernardo Silva mesela bunu yapabilirdi ya da Goretzka gibi isimler.

Mertens, Gomis, Drogba mesela. Ziyech ve Zaha'da ilk sezonlarında katkı verdiler.
yaw direkt mertens gelir akla zaten 10 sene geriye gitmeye gerek yok da, sane var mesela daha 10 gün önce aldık, almasaydık o zaman.

sevgili taha'cığım 3.5 saattir neyin mücadelesini veriyor anlamadım gerçekten. 35 kişi çıktı ayrı ayrı çürüttü argumanlarını. herkesin bir fikri var tamam de geç işte ya.

yoruldum resmen. :/

M.United fan adresi Osimhen mi yoksa Etikite mi diye sormuş ve neredeyse %90 Osimhen. ( anket değil)

Babel alındığında FFP vardı adam satmadan alamıyordun, keyiften alınmadı yani, Ziyech gelirken de bonservis veremiyordun.

Her dönem kendi şartları içinde değerlendirilir.

Bonservisli geçen sene aldığımız adamlardan kim katkı verdiyi konuşalım biraz da.

Tarihin en pahalısı Sara bile ederinin yarısı kadar top oynamıştır, maaşı da yüksek hadi aldığının üstüne satsana bakalım satabilecek misin. Hatta geçen sene bonservis verdiğimiz ve şu an aldığımızın yukarısına satabileceğimiz tek bir topçu var mı?

Kaleci konusunda kesinlikle yüksek maliyete girilmemeli, kiralık odaklı olmalı sözleşme. Yüksek bonservis veriliyorsa 2 m euro bile maaş verilmemeli.

Benim tercihim yaşı ve daha az sorunlu olduğu için tabi ki Petrovic olur ama Ter Stegen'e de Pena muamelesi yapmayalım bir zahmet.

Manchester United'ın kaleci tercihlerinden biriymiş Ter Stegen. Emiliano Martinez'i de istedikleri yazılıyordu. Bu havuzdan biri bize düşecek ama bakalım.

20 verdikten sonra ben şahsen Hakanı istemem renkdas mesela Sane direk sonuca etki edebilecek bir oyuncu Hakan milli takımda bile daha kendini kanitlayamamis bir oyuncu bana göre yani Hakan Çalhanoğlu Avrupa da başarı getirir diyemiyorum Bernardo Silva mesela bunu yapabilirdi ya da Goretzka gibi isimler.
Bende yüksek meblaglar verilmesine karşıyım ki bence kolpa haber ama hakan öyle yok istemem ise yaramaz denecek bir topçu değil b3nce

Kaleci transferi cok kritik yav, yanlis ismi alirsak biteriz

o zaman doğru ismi alalım innit?

işte doğru isim

cooltext484684059925486.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt