Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara neden bu kadar küçümseniyor anlamıyorum. Bazı konularda tabii ki eleştiriyoruz ama sakatlanana kadar izlediğimiz en iyi 8 numara performanslarından birini verdi Okan Buruk'un Rus Ruleti futbolunda.
Sakatlıktan sonra yaklaşık 4-5 ay kötü oynayınca böyle düşünülmesi normal. Sakatlık öncesi performansına dönmesi için daha kaç ay beklemek lazım. Büyük takımlarda bir noktaya kadar sabredersin

bi ara neuer ve ter stegen kavga etmişlerdi

ter stegen oynamak istediğini biraz sertce dile getirdi

neuerde milli takım kişisel egoların yeri değil kim iyise kim takıma daha iyi entegreyse o oynar demişti

o entegre kısmı önemli çünki ter stegen kendi başına takılsn biriymiş milli takımda

ter stegen egoist ruhsuz herifin teki arkadaşlar

barcada o yüzden sevilmiyor
iyi kaleci ama negatif enerjili herifin teki
Benim bildiğim kale Ter Stegen'e verilmişti milli takımda fakat Bayern Münih baskı yaptı Nouer'in oynaması için. Hatta kaleye Nuer geçmezse oyuncu göndermeme ile tehdit ettiler.

Aman abi dur
Stop It GIF

maliyetinden dolayı soğuk bakanlara eyvallahta

Geçen sene Bayern Münih’in 60 milyon veripte alamadığı, mevkisinin dünyada en iyi 3-4 oyuncusundan biri olan adama bir halta yaramıyor muamelesi yapılması ayrı bir komedi.

Gerçi osimhen için Ocak-şubat aylarında bu taraftar neler demişti onları hatırlayınca hakanın yerilmesine şaşırmıyorum pek

Jelert Nelson kesin gidecek Sallai’ye bu ara teklif gelmiş ama bırakmayacağız demişler.

Osimhen gelmezse Avusturya ya da Çek Cumhuriyeti tarafından birine gidecekmişiz.

Kim var o taraflardan forvet falan?

Hakan'in Galatasaray'a 3 senelik toplam maliyeti 20 milyon Euro'yu (5 bonservis + 3 x 5 kendine) gecmeyecekse iyi bir transfer olur.
15 milyon bonservis ve 7 8 milyon senelik ücret verilirse kotu bir transfer olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt