Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.408
- 101.618
- 5.238
ve kimse ne getirdiğimizin farkında değilŞaka maka dünyanın en iyi kalecisini getiriyoruz şu an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ve kimse ne getirdiğimizin farkında değilŞaka maka dünyanın en iyi kalecisini getiriyoruz şu an
Valla kol gibi mi olur yoksa başka bişey gibi mi olur orasını bilemem Azizim.Salisu ve Cuesta tandemi kol gibi olur der miyiz Alim![]()
stegen+hakanŞaka maka dünyanın en iyi kalecisini getiriyoruz şu an
Sakatlıktan sonra yaklaşık 4-5 ay kötü oynayınca böyle düşünülmesi normal. Sakatlık öncesi performansına dönmesi için daha kaç ay beklemek lazım. Büyük takımlarda bir noktaya kadar sabredersinSara neden bu kadar küçümseniyor anlamıyorum. Bazı konularda tabii ki eleştiriyoruz ama sakatlanana kadar izlediğimiz en iyi 8 numara performanslarından birini verdi Okan Buruk'un Rus Ruleti futbolunda.
Benim bildiğim kale Ter Stegen'e verilmişti milli takımda fakat Bayern Münih baskı yaptı Nouer'in oynaması için. Hatta kaleye Nuer geçmezse oyuncu göndermeme ile tehdit ettiler.bi ara neuer ve ter stegen kavga etmişlerdi
ter stegen oynamak istediğini biraz sertce dile getirdi
neuerde milli takım kişisel egoların yeri değil kim iyise kim takıma daha iyi entegreyse o oynar demişti
o entegre kısmı önemli çünki ter stegen kendi başına takılsn biriymiş milli takımda
ter stegen egoist ruhsuz herifin teki arkadaşlar
barcada o yüzden sevilmiyor
iyi kaleci ama negatif enerjili herifin teki
Furkanım Ajdar sesiyle yazmayı unutmuşsun5. yıldız göğsüme konnnn
şampiyonsun cimbombomm
20 numara mı çok yakışır
rakiplerin gözü alışır
gidenin bizde aklı kalırrr
Hakan Ç. Galatasaray'a yakışırrrrr![]()
Alman ekolüstegen+hakan
ne diyorsun
Gökhanım basmada çok cömertsinLan biraz sakin , nereye like nereye haha atacağımı şaşırdım basıyom heryere
Jelert kesin gidecek Sallai’ye bu ara teklif gelmiş ama bırakmayacağız demişler.
Osimhen gelmezse Avusturya ya da Çek Cumhuriyeti tarafından birine gidecekmişiz
Atam kıskanma gardaşını, gururlandık az önce bana da bastı like yaniAman abi dur
![]()