Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mesleği bırakıp kıvırcık saçlarıyla pop müzik sektörüne giren burhan :

9xi0i8.gif

Ter Stegen
Boey Davinson Lucumi Jakobs
Lemina
Hakan Torreira
Yunus Osimhen Sane
Barış+Sara = min 50 m öyro

Hakan konusu ciddi mi degil mi bilemiyorum ama Hakan suan Avrupa futbolunda en iyi orta saha oyunculari arasinda yer aliyor bir kac senedir zaten. Begen ya da begenme gercek bu. Tamam yasi 31 ama bitik herif falan degil, kendisine de iyi bakiyor, hic sakatlanmiyor zaten.

Biz ne kadar veririz, ya da en fazla ne kadar vermeliyiz tartisilabilir tabi ama gidip 35 yasindaki Ilkay'a taptiktan sonra Hakan'a cop muamelesi cekmek komik. Inter 10 milyona verecek hali yok boyle bir oyuncuyu, sende olsa verirmiydin o paralara?

Transit Uranus hakanın natal güney düğümü ile kavusuyo (ayrılık,bisey leri bırakmak demek)ve mars-regulus şu an tam kare yapiyo bu kuzey-guney düğüme

Haberler doğru demek bu.ayrilacak.

Uefa'yı aldığımızda kadromuzda kaliteli Türkler çoğunluktaydı. Işin sonuna doğru milli mücadeleye dönmüştü kupayı almak. Bu anlamda kaliteli Türk topçuya hayır demeyeceksin. Bitme ihtimali varsa sonuna kadar kovalayalım Çalhanoğlunu. Olmuyorsa da sıkıntı yok sileriz.
6cded519fbcb234eeadb1193f2e301ee.jpg

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

ortasahaya uygun maaşlı 2004 ve sonra dogumlu driblingci ortasaha oner renktas
+2 için Baturina ve Schjelderup önermiştim 2 hafta önce Como'ya gitti biri. Gironalı Asprilla bize yazıldı dış basında ama çok saman alevi oldu.

Bunun dışında orta yaşlı Bilbao'dan Oihan Sancet'i çok beğeniyorum ben. City istiyordu bir ara ama bu sezonki sakatlıkları sonrası vazgeçtiler herhalde. Transfermarkt değeri fazla yüksek. Aslında şu an piyasası düştü. Ama bize düşer mi bilmiyorum. Zor iş.

Olum 32 yaşındaki adama bonservis mi vereceksiniz ne yapmaya çalışıyorsunuz arkadaş

Bi dünya da Sane ye gitti zaten.

Verebileceğin ne varsa önce şu Osimhen işini çözsenize.

Bi ton eksik varken Hala eksik olmayan bölgelere adam alıp duruyoruz hadi hayırlısı bakalım

Hakan konusu ciddi mi degil mi bilemiyorum ama Hakan suan Avrupa futbolunda en iyi orta saha oyunculari arasinda yer aliyor bir kac senedir zaten. Begen ya da begenme gercek bu. Tamam yasi 31 ama bitik herif falan degil, kendisine de iyi bakiyor, hic sakatlanmiyor zaten.

Biz ne kadar veririz, ya da en fazla ne kadar vermeliyiz tartisilabilir tabi ama gidip 35 yasindaki Ilkay'a taptiktan sonra Hakan'a cop muamelesi cekmek komik. Inter 10 milyona verecek hali yok boyle bir oyuncuyu, sende olsa verirmiydin o paralara?
Fabrizio girdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt