Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bırak bu işleri hakan ç hayırlı olsun.Ter Stegen kadayıfı ile statik top tepici Hakan ve İlkay gelişmesi he? Abv böyle işin. Bir tek Sancho ismi moralimi düzeltti.
Ben istemem , kapatsınlarHakan renktaşımızı istemeyenlere nöbet kapısını kapatalım diyenler ?
bernardo silva bize uyan topçu diğer 2 beyfendi değil üstelik avrupada yabancı sayılacaklar. dahi türk kontenjanında olsalar yine derinlik olsun diye alınsın derim ama yokBernardo İlkay Hakan hangisi tercihiniz olurdu maliyetleri de düşünerek
Paramız var kardeşim nedir yani31 yaşındaki adama yüksek bonservis vermek salaklıktır
yapma dursun
+2 için Baturina ve Schjelderup önermiştim 2 hafta önce Como'ya gitti biri. Gironalı Asprilla bize yazıldı dış basında ama çok saman alevi oldu.ortasahaya uygun maaşlı 2004 ve sonra dogumlu driblingci ortasaha oner renktas
Bernardo'nun adı diğerleriyle yan yana yazılmaz ya. İyi maliyeti olur ama garanti katkı alacağın top class adam. Ölüp bitilen Rafa'nın bi kaç gömlek üstü.Bernardo İlkay Hakan hangisi tercihiniz olurdu maliyetleri de düşünerek
Fabrizio girdiHakan konusu ciddi mi degil mi bilemiyorum ama Hakan suan Avrupa futbolunda en iyi orta saha oyunculari arasinda yer aliyor bir kac senedir zaten. Begen ya da begenme gercek bu. Tamam yasi 31 ama bitik herif falan degil, kendisine de iyi bakiyor, hic sakatlanmiyor zaten.
Biz ne kadar veririz, ya da en fazla ne kadar vermeliyiz tartisilabilir tabi ama gidip 35 yasindaki Ilkay'a taptiktan sonra Hakan'a cop muamelesi cekmek komik. Inter 10 milyona verecek hali yok boyle bir oyuncuyu, sende olsa verirmiydin o paralara?