Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.956
- 20.642
- 2.663
Torreira zu West Ham
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 kiralikInter, Hakan Çalhanoğlu'nun Galatasaray'a transferi için bonservis indiriminde 25 milyon euro'ya yeşil ışık yakacak. (Calciomercato)
özellikle kolay maçlarda ben sara ya da hakanı derinde bırakıp torreira ve diğerini önlerinde kullanabilir hoca
Ligimiz pl, seria a, laliga degil. Biz de kabul edelim ki bu saydigimiz takimlar kadar cezbedici degiliz lig bakimindan. E bir de oyubcunun 2 sene kontrati var belese verecek halleri yokCity inter barca real hiçbiri 31-32 yaşında oyuncuya bonservis verip almıyor, alemin aptalı biz miyiz?
Bir de oyuncu çok istiyormuş
Kesin gidiyorlar ve iyi olurDembay ve Berkan satılacak gibi görünüyor.
o yuzden diyorum ya kolpadır diye. oynatmadıgımız adama 9 verseler niye satmayalım.devre arası 9 verdiler de hoca neden salmadı anlamadım heralde avrupaya yazacak adam kalmıyor diyeydi
Inter, Hakan Çalhanoğlu'nun Galatasaray'a transferi için bonservis indiriminde 25 milyon euro'ya yeşil ışık yakacak. (Calciomercato)
Maaş limitten düşüyor imza parası düşmüyor sanırım öyle bir şey vardıHaberin yalan olduğunu kendi itiraf etmiş adeta:Bonservisli oyuncuya imza parası verilir mi?
Inter, Hakan Çalhanoğlu'nun Galatasaray'a transferi için bonservis indiriminde 25 milyon euro'ya yeşil ışık yakacak. (Calciomercato)
iyi de bu bonservis için geçerli değil ki maaş için geçerli takımlar lige bakmaz bonservis olayında oyuncu bakarLigimiz pl, seria a, laliga degil. Biz de kabul edelim ki bu saydigimiz takimlar kadar cezbedici degiliz lig bakimindan. E bir de oyubcunun 2 sene kontrati var belese verecek halleri yok
Ki daha gecen hafta beles saneyi aldik?
Osimhen-İcardi
Sane
Eren-Torreira-Hakan-Couto
Lucimi-Davinson-Lemina
Petrovic
GS yüzyılı başlıyor.
işte o ara alkmar maçına çıkacak adam dahi yoktu o yüzden avrupada oynatmak için tuttu.o yuzden diyorum ya kolpadır diye. oynatmadıgımız adama 9 verseler niye satmayalım.