Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e48ed142-26db-44bd-9f2e-115191660443.webp

12+2 muhabbetinden ötürü yerli kaliteli oyuncu şart

BAY gidici bu sene, Sane girecek onun yerine
o yerli açığını hakan’la kapatırız

torreira sara lemina hakan rotasyonunda tek sıkıntı driblingle merkezden hucum olur
Onun içinde genç birini 2003 işine uygun bir orta saha koyarsın böylelikle tamamlarsın rotasyonu. Bir de yazan çoğu kişi Lemina'nın ciddi sakatlığa meyilli olduğunu unutmuş o yüzden rotasyona Hakan olmasa bile iyi biri şart orta sahada.

Hakan alınıyorsa şu kesin satılacak muhabbeti nedir yav pes, fifa filan mı sanıyorsunuz reel hayatı. Seneye en az 60 maç oynayacağız lemina, torreira, sara ile mi götürecez çıldırdınız mı? Sezon sonlarına doğru tek kulvar lig olduğu için idare etti ama tüm sezon nasıl oynayacak bu adamlar.

Lemina, Torreira, Sara, Hakan tertemiz orta saha hattı. 1 oyuncu daha eklenebilir duruma göre Kaaan da kullanılabilir. Hocanın kafasında 3 lü os varsa İlkayda alınır büyük ihtimal.
Bunlar manyamis abi. Lemina stoperde de oynuyo ayriyeten.koca sezonu yunus barış ve sane ile oynayacağımız da düşünüyorlar ama yanılıyorlar.morata yerine ya da frankowski ve jelert gittiği an genç kiralık kanat cozeriz

Yerli, aktif olarak dünyanın en iyi orta sahalarından hakan ç geliyor.

-gsc: abi çöp, almayın ya

napoliden 10 yaş mağaralı siyahi frank angutbokşi ismi geçer

-gsc: 100m verin alın nolur
Hayır geçen sezon burada jao mario yangını olduydu biz niye almadık diye komiğide bu Hakanın adı hakaninho olsa uyruğu brazil olsa 100 milyon olurdu

Hakan alınıyorsa şu kesin satılacak muhabbeti nedir yav pes, fifa filan mı sanıyorsunuz reel hayatı. Seneye en az 60 maç oynayacağız lemina, torreira, sara ile mi götürecez (çıldırdınız mı?) Sezon sonlarına doğru tek kulvar lig olduğu için idare etti ama tüm sezon nasıl oynayacak bu adamlar.

Lemina, Torreira, Sara, Hakan tertemiz orta saha hattı. 1 oyuncu daha eklenebilir duruma göre Kaaan da kullanılabilir. Hocanın kafasında 3 lü os varsa İlkayda alınır büyük ihtimal.
Ben çıldırdım

Hakan alınıyorsa şu kesin satılacak muhabbeti nedir yav pes, fifa filan mı sanıyorsunuz reel hayatı. Seneye en az 60 maç oynayacağız lemina, torreira, sara ile mi götürecez çıldırdınız mı? Sezon sonlarına doğru tek kulvar lig olduğu için idare etti ama tüm sezon nasıl oynayacak bu adamlar.

34+8 : 42 mac degilmi yahu
+ Ziraat
ziraatte zaten ceyrek finale kadar yedek oynuyo

Icardinin dizi ve yunusun meniskusu yetmemiş ki 3 kulvarda sadece lemina torreira ve sara yeter deniliyor.hayatta başarılar size

Bence tartışılmaz, aynı cümlede bile kullanılacak adamlar değiller.

Sara yeteneğinin topçusu da değil, 26 yaşına kadar olamamış da, kendisine de iyi baktığını düşünmüyorum evet iyi özellikleri var ama yarısını falan gösterebiliyor bizde.

Bahsettiğin sekans kaç kere oldu sezon içerisinde bu bile bir gösterge, o kadar iyi yapıyorsa bu işleri sıklıkla öyle pozisyona girer atardı golü. Hakan aynı rolde çok daha golcü sezonlar yaşadı.

Sara'nın Hakan'dan daha iyi denilebilecek iki özelliği uzun top ve belki dribbling yeteneğidir, başka da yok. Şut, kısa pas, baskı altında oynama, ikili mücadele vs konularında Hakan daha iyi.

hakan sara torreira üçlüsünün oynayacagi maçlara ne dersin

leminanin takımda rol oyuncusuna evrilecegini düşünüyorum ben

Hakan-Lemina-Lucas ne abi hayvan mıyız biz. Ciddiyim Çeyrek yapabilecek bir merkez rotasyonu bu.
Osi de gelirse öne; Osi-Sane-Yunus vs bilemiyorum ama çok iyi.

Onun içinde genç birini 2003 işine uygun bir orta saha koyarsın böylelikle tamamlarsın rotasyonu. Bir de yazan çoğu kişi Lemina'nın ciddi sakatlığa meyilli olduğunu unutmuş o yüzden rotasyona Hakan olmasa bile iyi biri şart orta sahada.
öyle olmalı bence de. sırf genç kıstasına uyuyor diye 2 dk bile oynatmadığımız yusuf ve jelert'i tutmak manasız. orta sahaya harcayalım o kontenjanın birini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt