- 20 Haziran 2011
- 60.864
- 69.219
- 4.758
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun içinde genç birini 2003 işine uygun bir orta saha koyarsın böylelikle tamamlarsın rotasyonu. Bir de yazan çoğu kişi Lemina'nın ciddi sakatlığa meyilli olduğunu unutmuş o yüzden rotasyona Hakan olmasa bile iyi biri şart orta sahada.torreira sara lemina hakan rotasyonunda tek sıkıntı driblingle merkezden hucum olur
son haftalara kadar dökülüyorduToreira kadar kafana tas dussun diyecegim de herif kucucuk birsey de olmaz
Bunlar manyamis abi. Lemina stoperde de oynuyo ayriyeten.koca sezonu yunus barış ve sane ile oynayacağımız da düşünüyorlar ama yanılıyorlar.morata yerine ya da frankowski ve jelert gittiği an genç kiralık kanat cozerizHakan alınıyorsa şu kesin satılacak muhabbeti nedir yav pes, fifa filan mı sanıyorsunuz reel hayatı. Seneye en az 60 maç oynayacağız lemina, torreira, sara ile mi götürecez çıldırdınız mı? Sezon sonlarına doğru tek kulvar lig olduğu için idare etti ama tüm sezon nasıl oynayacak bu adamlar.
Lemina, Torreira, Sara, Hakan tertemiz orta saha hattı. 1 oyuncu daha eklenebilir duruma göre Kaaan da kullanılabilir. Hocanın kafasında 3 lü os varsa İlkayda alınır büyük ihtimal.
Hayır geçen sezon burada jao mario yangını olduydu biz niye almadık diye komiğide bu Hakanın adı hakaninho olsa uyruğu brazil olsa 100 milyon olurduYerli, aktif olarak dünyanın en iyi orta sahalarından hakan ç geliyor.
-gsc: abi çöp, almayın ya
napoliden 10 yaş mağaralı siyahi frank angutbokşi ismi geçer
-gsc: 100m verin alın nolur
Hatipoğluu kimmm Hakan Ç. kim, randevu bile alamaz. Eğer gelirse Sane, İcardi den sonra en kariyerli 3. futbolcumuz olur.Bir Hatipoğlu transferi
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir haber okudum.inter iti bedava aldıgın topcuya ne kadar para istiyorsun
adam size o kadar kolaylık yaptı
salmaz isen oynamaz sizde
Ben çıldırdımHakan alınıyorsa şu kesin satılacak muhabbeti nedir yav pes, fifa filan mı sanıyorsunuz reel hayatı. Seneye en az 60 maç oynayacağız lemina, torreira, sara ile mi götürecez (çıldırdınız mı?) Sezon sonlarına doğru tek kulvar lig olduğu için idare etti ama tüm sezon nasıl oynayacak bu adamlar.
Lemina, Torreira, Sara, Hakan tertemiz orta saha hattı. 1 oyuncu daha eklenebilir duruma göre Kaaan da kullanılabilir. Hocanın kafasında 3 lü os varsa İlkayda alınır büyük ihtimal.
34+8 : 42 mac degilmi yahuHakan alınıyorsa şu kesin satılacak muhabbeti nedir yav pes, fifa filan mı sanıyorsunuz reel hayatı. Seneye en az 60 maç oynayacağız lemina, torreira, sara ile mi götürecez çıldırdınız mı? Sezon sonlarına doğru tek kulvar lig olduğu için idare etti ama tüm sezon nasıl oynayacak bu adamlar.
kim iyiyse o oynar tabii, sakatlık var, formsuzluk varlemina değil sara kesilir üstat
sara'nın üstlendiği rolü direkt hakan'a paslarız.
sara da bu maliyetiyle yedeğe düşürülmek istenmez bence. uğurlanabilir hakan gelirse.
zaten kolaylık yapmak zorundalarbir haber okudum.
hakan demiş ki milandan size gelirken imza parası istemedim bana problem çıkarmayın
son haftalara kadar dökülüyordu
seneye yine birine aşık olup salabilir
Bence tartışılmaz, aynı cümlede bile kullanılacak adamlar değiller.
Sara yeteneğinin topçusu da değil, 26 yaşına kadar olamamış da, kendisine de iyi baktığını düşünmüyorum evet iyi özellikleri var ama yarısını falan gösterebiliyor bizde.
Bahsettiğin sekans kaç kere oldu sezon içerisinde bu bile bir gösterge, o kadar iyi yapıyorsa bu işleri sıklıkla öyle pozisyona girer atardı golü. Hakan aynı rolde çok daha golcü sezonlar yaşadı.
Sara'nın Hakan'dan daha iyi denilebilecek iki özelliği uzun top ve belki dribbling yeteneğidir, başka da yok. Şut, kısa pas, baskı altında oynama, ikili mücadele vs konularında Hakan daha iyi.
oynasın yine ön tarafa atalım 3lüye dönelım 10suz sistemMuazzam top oynadi son 10 hafta
öyle olmalı bence de. sırf genç kıstasına uyuyor diye 2 dk bile oynatmadığımız yusuf ve jelert'i tutmak manasız. orta sahaya harcayalım o kontenjanın birini.Onun içinde genç birini 2003 işine uygun bir orta saha koyarsın böylelikle tamamlarsın rotasyonu. Bir de yazan çoğu kişi Lemina'nın ciddi sakatlığa meyilli olduğunu unutmuş o yüzden rotasyona Hakan olmasa bile iyi biri şart orta sahada.