Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.213
- 24.254
- 3.093
Neyse gelsinde öyle tartışalım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lemina değil sara kesilir üstathakan ç, torreira, sara üçlüsü uyumlu geldi bana bu arada
evet lemina ile atletizm olarak hayvanileşiyoruz ama hakan ç. ile de bambaska seviyeye geçebilir hücumda ki oyunumuz
Su jelertle yusufu gormekten tiksindim artik kiralayalim da gozumuz gormesinZorunluluk yokmu iki tane en fazla 22 yaşında.
Gene Yusuf mu kalacak yav
Emre Can’ı da alalım.Hakan alınıyorsa şu kesin satılacak muhabbeti nedir yav pes, fifa filan mı sanıyorsunuz reel hayatı. Seneye en az 60 maç oynayacağız lemina, torreira, sara ile mi götürecez çıldırdınız mı? Sezon sonlarına doğru tek kulvar lig olduğu için idare etti ama tüm sezon nasıl oynayacak bu adamlar.
Lemina, Torreira, Sara, Hakan tertemiz orta saha hattı. 1 oyuncu daha eklenebilir duruma göre Kaaan da kullanılabilir. Hocanın kafasında 3 lü os varsa İlkayda alınır büyük ihtimal.
haberim yok.biri gidiyor diğeri de kesin gitmeli
Sara hariç top sürüp asist potansiyeli olan adam hangisi şurdalemina değil sara kesilir üstat
sara'nın üstlendiği rolü direkt hakan'a paslarız.
sara da bu maliyetiyle yedeğe düşürülmek istenmez bence. uğurlanabilir hakan gelirse.
sara da yapamıyor ki onuSara hariç top sürüp asist potansiyeli olan adam hangisi şurda
Bence tartışılmaz, aynı cümlede bile kullanılacak adamlar değiller.Tartışılır bu iş. Tabii ki de Hakan daha üst düzey topçu farklı profil de topçular ama Hakan da sistem takımında kariyerinin zirvesine geldi. Sistem içinde parlayan topçuların başka takımlarda etkisiz olduğunu da çok gördük. Milli takımda da çok uzun süre etkisizdi. Okan Buruk'un rus ruleti futbolunda Hakan oynasa Sara kadar verim verebilir miydi tartışılır.
Sara'nın çok değerli özellikleri var. City listesine girmesini sağlayan da muhtemelen tekniğiyle koordinasyon ve fizik gücünü birleştirebilmesi. Topu da biliyor. Hakan'ı 8 oynatsak Fener deplasmanındaki 3. golü o şekilde yılan gibi girip atamaz o şekilde mesela. Sezon özetlerini hızlıca izleyince Sara'nın bir sürü asistinin de güme gittiği görülüyor. 15 asisti rahat görürmüş pozisyonları cömertçe harcamasak. -Bu adamı ben de sezon boyu gol sayısının azlığı yüzünden eleştirdim orası ayrı.-
Hakan alınabiliyorsa birçok sebepten mutlaka alınmalı. Şu an geçtiğimiz sezonun başına göre daha derli topluyuz buraya Hakan'ı doğru monte edebilirsek herkes yükselir. Hatta Sara bile.
Biz mal olduğumuz için verilir.Haberin yalan olduğunu kendi itiraf etmiş adeta:Bonservisli oyuncuya imza parası verilir mi?
BIz de derinizEkli dosyayı görüntüle 291119
Dun bunu aramistim ama bulamamistim. Aklimda saneye fake dedigi kalmisti
Yani bu buchinin her dedigini de okadar ciddiye almamak lazim
wolsfurb ya da freiburga gidiyor jelerthaberim yok.
toreyrayı sil
hakanı oraya koy
calhan yerıne sarayı koy