Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan ç, torreira, sara üçlüsü uyumlu geldi bana bu arada

evet lemina ile atletizm olarak hayvanileşiyoruz ama hakan ç. ile de bambaska seviyeye geçebilir hücumda ki oyunumuz
lemina değil sara kesilir üstat
sara'nın üstlendiği rolü direkt hakan'a paslarız.
sara da bu maliyetiyle yedeğe düşürülmek istenmez bence. uğurlanabilir hakan gelirse.

Hakan alınıyorsa şu kesin satılacak muhabbeti nedir yav pes, fifa filan mı sanıyorsunuz reel hayatı. Seneye en az 60 maç oynayacağız lemina, torreira, sara ile mi götürecez çıldırdınız mı? Sezon sonlarına doğru tek kulvar lig olduğu için idare etti ama tüm sezon nasıl oynayacak bu adamlar.

Lemina, Torreira, Sara, Hakan tertemiz orta saha hattı. 1 oyuncu daha eklenebilir duruma göre Kaaan da kullanılabilir. Hocanın kafasında 3 lü os varsa İlkayda alınır büyük ihtimal.
Emre Can’ı da alalım.

2015 gurbo tayfa toplanıyor…..

Metecan’a haber servis edildiğine göre Inter’e şundan çekiyor
IMG_1311.webp

25-26 Galatasaray

Ekli dosyalar

• d6fcd2f907fb88ee0aadb75a55a5a5233531151.webp
    d6fcd2f907fb88ee0aadb75a55a5a5233531151.webp
    78 KB · Görüntüleme: 8
2026/27 U23 yabanci sayisi 4e cikmiyor mu? Ona göre umarim biraz planlama yapariz ve simdi fazla yasli adamlari kovaliyoruz diye, gelecek sene mecbur 2 tane yasi uymayan faydali adami sutlama durumuna düsmeyiz.

Tartışılır bu iş. Tabii ki de Hakan daha üst düzey topçu farklı profil de topçular ama Hakan da sistem takımında kariyerinin zirvesine geldi. Sistem içinde parlayan topçuların başka takımlarda etkisiz olduğunu da çok gördük. Milli takımda da çok uzun süre etkisizdi. Okan Buruk'un rus ruleti futbolunda Hakan oynasa Sara kadar verim verebilir miydi tartışılır.

Sara'nın çok değerli özellikleri var. City listesine girmesini sağlayan da muhtemelen tekniğiyle koordinasyon ve fizik gücünü birleştirebilmesi. Topu da biliyor. Hakan'ı 8 oynatsak Fener deplasmanındaki 3. golü o şekilde yılan gibi girip atamaz o şekilde mesela. Sezon özetlerini hızlıca izleyince Sara'nın bir sürü asistinin de güme gittiği görülüyor. 15 asisti rahat görürmüş pozisyonları cömertçe harcamasak. -Bu adamı ben de sezon boyu gol sayısının azlığı yüzünden eleştirdim orası ayrı.-

Hakan alınabiliyorsa birçok sebepten mutlaka alınmalı. Şu an geçtiğimiz sezonun başına göre daha derli topluyuz buraya Hakan'ı doğru monte edebilirsek herkes yükselir. Hatta Sara bile.
Bence tartışılmaz, aynı cümlede bile kullanılacak adamlar değiller.

Sara yeteneğinin topçusu da değil, 26 yaşına kadar olamamış da, kendisine de iyi baktığını düşünmüyorum evet iyi özellikleri var ama yarısını falan gösterebiliyor bizde.

Bahsettiğin sekans kaç kere oldu sezon içerisinde bu bile bir gösterge, o kadar iyi yapıyorsa bu işleri sıklıkla öyle pozisyona girer atardı golü. Hakan aynı rolde çok daha golcü sezonlar yaşadı.

Sara'nın Hakan'dan daha iyi denilebilecek iki özelliği uzun top ve belki dribbling yeteneğidir, başka da yok. Şut, kısa pas, baskı altında oynama, ikili mücadele vs konularında Hakan daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt