- 29 Ocak 2024
- 8.240
- 7.005
- 568
Flüt çalan pan kardeş, o pası alacak kişi yok, şimdilik var olabilir ama aslında yoğ : )hakan'ın kanatlara salacagı paslarla frankowski'de coşacaktır diye düşünüyorum.
-owskiler, -manskiler bize yaramıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Flüt çalan pan kardeş, o pası alacak kişi yok, şimdilik var olabilir ama aslında yoğ : )hakan'ın kanatlara salacagı paslarla frankowski'de coşacaktır diye düşünüyorum.
Buradan gördüm
Aynen; Hakan da uzattı sanırım ondan önce. Kalktığını ben bilmiyordum da doğrudur2018 den sonra Italya'ya gidenler 25% den az vergi ödüyordu. Ama Meloni ülkenin basa gectiginden sonra o is 1.1.2024 ile bitmisti. Mkhitaryan mesela o yasa sayesinde az vergi ödemek icin, 30.12.2023 de sözlesmesini uzatmisti.
O olayı biliyorum da belli izinle alınabilen bir şey.Bunlar vergi düzenlemesi yaptı, bayağı oldu aslında. Belli şartları yerine getiren oyuncular vergilerinin yarısına yakınında muaf tutuluyor. İtalya’nın FA cenneti olması bundan sonra oldu. Realde %25 vergi var gibi bir şey yani
Herifler cok cok nadir iskaliyor. Sirf nike ile alakali degildir kesinlikle. Her seferinde cubuklusi basarili. Digerleride gayet ok. Bos gecmiyor o birimleri.
Yeni konuyu sen mi açacaksın Murhan'ım?Kolpa Kemal Kürek gibi nöbet
10 bin mesajı doldurup hemen yeni konuya geçmeliyiz
Baktım eski haberlere de sözleşme uzatımıyla 7 net alıyormuş. Geçen sene yeni zamlı sözleşme istemiş Hakan, belki bu vergi düzenlemesi değiştiği için verememişlerdir, bundan ayrılmak istiyordurO olayı biliyorum da belli izinle alınabilen bir şey.
Yeni sözleşmesinde geçerli midir emin değilim. 8-9 falan vermeyiz.
SanmamYeni konuyu sen mi açacaksın Murhan'ım?