- 2 Temmuz 2011
- 137.840
- 58.757
- 5.488
GALATASARAY PARALARINI DEGERLI MÜCEVHERLERE HARCIYOR AMA SENI ŞAŞKINGS mizin paraları har vurulup harman savrulmasın diye mücadele de vermeyelim arslan parçası?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GALATASARAY PARALARINI DEGERLI MÜCEVHERLERE HARCIYOR AMA SENI ŞAŞKINGS mizin paraları har vurulup harman savrulmasın diye mücadele de vermeyelim arslan parçası?
lemina'yı satamayızLemina >> 16 milyon euro >> Al Shabab
Hakan Çalhanoğlu >> 20 milyon euro >> Galatasaray
Herşeyden bağımsız, İnter’in bırakacağını sanmıyorum; gelirse ekstra avantajları da var, yerli olması ve Yıldız statüde olması gibi.. Hakan sistem takımlarının en önemli dişlisi. Okan hocanın ise bir sistemi yok. Düşün orta saha denildiğinde 12 kişi ile mi oynuyacaz diyordu.. doğaçlama bir oyun ve bu oyun şu an için tutmuş vaziyette. Hakan gelirse bu düzensizliği bozar gibi geliyor bana.. kısmet olur da gelirse ve ömrümüz de yeterse görürüz..Tam olarak izlenmesi ile alakalı işte. İzlenmeyen Anguissa'yı niye biz alıyoruz diyor herkes iki video izleyip
Torreira'ya sezon içerisinde yazılanları okumak için konusuna girmek yeterli, sonlara doğru gol atınca biraz yumuşadı çoğu kişi, onda da durum farklı değil.
Saldırgan oyun ne demek? O sene Avrupa'da başarılı olunmasının sebepleri belli, daha defansif kompakt bir oyun oynayabiliyordun, ligde Anadolu takımlarına karşı bunu yapamazsın.
Okan'ın oynattığı oyunun uzaktan yakından alakası yok o dönemki oyunla, Avrupa'da da başarısızın önde gideniyiz.
İstemeyen istemesin, burada herkesin iddia ettiğinin aksine en çok isteyen zaten Okan'dır.
Tekila içtim. Kafam iyi zaten. Bir de seninle uğraşmayayım. Bas git.GALATASARAY PARALARINI DEGERLI MÜCEVHERLERE HARCIYOR AMA SENI ŞAŞKIN
goreceli elbette . ancak nacizane dusuncem net budur .kalemine saglik sevgili keramettin .O verdiğin rolle alakalı değil mi
Inter kompakt bir 352 takımı, dar alanda oynuyorlar rolü belli, sen alır ofansif 8 yaparsan başka bir oyun oynar.
Adam hem 10 hem 8 hem 6 oynadı İtalya liginde yıllardır, Sara’nın yaptıklarını yapamayacak demek doğru olmaz, daha iyisini yapar.
Neyse ben olası görmüyorum bu transferi ama istememek doğru gelmiyor.
4 milyon zarardayız, leminadan da oldukLemina >> 16 milyon euro >> Al Shabab
Hakan Çalhanoğlu >> 20 milyon euro >> Galatasaray
Mutlu mu sun dimitry alexandrevicFenerliler çok umutsuz
Bizim taraf ise arşa değiyor
Son 3 senede gerçekleşmeyen senaryo gerçekleşiyor, hayra alamet değil.
Ardımızdan haberler uydurmayalım burası ciddi bir başlık!!!Ulan inter hani 40 milyondu
25e düşmüşler
Bu işi zaniolo takasına bağlarız
15 üstü bonservis fazia olur.Ulan inter hani 40 milyondu
25e düşmüşler
Bu işi zaniolo takasına bağlarız
1 aya değişir bu durum.Fenerliler çok umutsuz
bu sefer bizi beşlicek bir sezon başı beştaşda yokFenerliler çok umutsuz
PuahhahajajTekila içtim. Kafam iyi zaten. Bir de seninle uğraşmayayım. Bas git.
Çok güzel özetlemişsin, bize yeni topçu değil eldekileri koruyup biraz kadro derinliği sağlamalıyız. Yani kaliteli yedek.Fenerliler çok umutsuz