Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam olarak izlenmesi ile alakalı işte. İzlenmeyen Anguissa'yı niye biz alıyoruz diyor herkes iki video izleyip

Torreira'ya sezon içerisinde yazılanları okumak için konusuna girmek yeterli, sonlara doğru gol atınca biraz yumuşadı çoğu kişi, onda da durum farklı değil.

Saldırgan oyun ne demek? O sene Avrupa'da başarılı olunmasının sebepleri belli, daha defansif kompakt bir oyun oynayabiliyordun, ligde Anadolu takımlarına karşı bunu yapamazsın.

Okan'ın oynattığı oyunun uzaktan yakından alakası yok o dönemki oyunla, Avrupa'da da başarısızın önde gideniyiz.

İstemeyen istemesin, burada herkesin iddia ettiğinin aksine en çok isteyen zaten Okan'dır.
Herşeyden bağımsız, İnter’in bırakacağını sanmıyorum; gelirse ekstra avantajları da var, yerli olması ve Yıldız statüde olması gibi.. Hakan sistem takımlarının en önemli dişlisi. Okan hocanın ise bir sistemi yok. Düşün orta saha denildiğinde 12 kişi ile mi oynuyacaz diyordu.. doğaçlama bir oyun ve bu oyun şu an için tutmuş vaziyette. Hakan gelirse bu düzensizliği bozar gibi geliyor bana.. kısmet olur da gelirse ve ömrümüz de yeterse görürüz..

O verdiğin rolle alakalı değil mi

Inter kompakt bir 352 takımı, dar alanda oynuyorlar rolü belli, sen alır ofansif 8 yaparsan başka bir oyun oynar.

Adam hem 10 hem 8 hem 6 oynadı İtalya liginde yıllardır, Sara’nın yaptıklarını yapamayacak demek doğru olmaz, daha iyisini yapar.

Neyse ben olası görmüyorum bu transferi ama istememek doğru gelmiyor.
goreceli elbette . ancak nacizane dusuncem net budur .kalemine saglik sevgili keramettin .

<->

4lu gattuso ~ pioli'ye , ordan 3lu inzaghi'ye .
hakan hepsinde de olumlu yanit verdi. ligde ilk gunden bugune gelirken saygiyi hak ederek kazanmasini bildi . italya liginde istisnalar disinda hafta hafta takdir edilmek her oyuncu nun harc'i degil kanimca . her macini, ^yayinlanan bir cok ^idmanini inter kaynakli izledigim den , benim kendisine, profesyoneligine-guvenim tam dir .

keza,
onceki mesajlarim da ozellikle belirttigim nuans ;
pragmatik denklemde , hakan'i , saha ici bilumum sistem'lerin
esnek taktiksel geliskenlerine yonelik istedigin gibi konumlandirabilirsin ; dedigin gibi 10,8,6 vb .
kanimca ,bunlari efektif berecebilmesindeki bold detay ; *fundamental kalitesi seviyesi . bu bu kadar net .

italya ligi cilingir gibi . er meydani da diyebilirim nacizane.
uzun yillardir degiskenli oynanan taktiksel defansin ata'si topraklar da -hakan kendini ,
saha da hangi gorev de olursa olsun *bold ispatlamis elit bir oyuncu .

velhasil ,
keske gelse . - dedigin gibi ben de olasi gormuyorum.....

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Lemina gitmeyecek Hakan gelecek Cl'de Lemina sakatlandığında Efe mi oynayacak geniş rotasyon lazım biraz aşın artık

Hakan sadece akan oyundaki şutlarıyla bile kaç tane maç çözer. Bu takımda şutör yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt