Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.913
- 20.566
- 2.663
GS Plus ve Youtube Katıl'a da yatırım lazım hemen transfer edelim.
Bide bize TRde güzel diye yutturdukları ünlülere bak , Ukrayna'da pazarda limon satan kızlar bile daha güzel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GS Plus ve Youtube Katıl'a da yatırım lazım hemen transfer edelim.
Bircok ülke ve kita gezdim, Dogu Avrupali hatunlar kadar güzel hatunlar görmedim benBide bize TRde güzel diye yutturdukları ünlülere bak , Ukrayna'da pazarda limon satan kızlar bile daha güzel
Sakın hakan saçmalığını yapmayın
Taş gibi topçular var gidin şunlardan birini alın o paralara
B.Kamara
Douglas luiz
Romeo lavia
Gallagher
Fofana
Khepren
De paul
Mctominay
Koppmeiners
Manu kone
Veerman
Bruno fernandes
Bernardo
Bissouma
Millot vs vs
Bir bölgenin erkekleri yakışıklıysa kadınları güzel olmuyor Türkiye gibi , Doğu Avrupa geneli biraz iri oluyor ama hakkaten güzellerBircok ülke ve kita gezdim, Dogu Avrupali hatunlar kadar güzel hatunlar görmedim ben
Hakan bizi bozar taraftarıda böler çok yanlış transfer olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dursun başkanım özellikle Avrupa'da başarılı olmak için böyle 1 kadro kurulurken böyle 1 değişikliğe sizce de ihtiyaç yok mu yav
Ekli dosyayı görüntüle 291262
Bunları görünce bizim sunuculara böyle su veresi bile gelmiyor insanlarınBide bize TRde güzel diye yutturdukları ünlülere bak , Ukrayna'da pazarda limon satan kızlar bile daha güzel
Sakın hakan saçmalığını yapmayın
Taş gibi topçular var gidin şunlardan birini alın o paralara
B.Kamara
Douglas luiz
Romeo lavia
Gallagher
Fofana
Khepren
De paul
Mctominay
Koppmeiners
Manu kone
Veerman
Bruno fernandes
Bernardo
Bissouma
Millot vs vs
Gökhanımın benzin pompasına bak beeeBunları görünce bizim sunuculara böyle su veresi bile gelmiyor insanların
Ekli dosyayı görüntüle 291271
Emrem ironi olsunhakan bunların yüzde 90ını cebinden çıkarır
Her şey netleşti rtaş şu an
Inter takımı yenilemek istiyor, Rovella falan istiyolar ama €50m diyor Lazio
Bunlar da la olm Hakan sen şunları kafala maaş verirler ztn sana biz de kapıyı €40m'den açarız sonra indirip €25m'ye salarız la, bunlar da oo büyük indirim yaptılar fln derler zaten Transfermarkt'a bakıp transfer yapan tipler fln demişler
Hatipoğlu zokayı hemen yutmuş
Hakan'ın akrabası duyumcular da gelmeyi çok istiyor çünkü Inter gibi bi takımda sürekli maç yapmaktan yoruldu artık rahat rahat YATABİLECEĞİ bir yer arıyor diyor...
Hatipoğlu bu transferi €25m bonservis €8m net maaş şeklinde bitirir
Trol yapmıyosan sıkıntı büyük agahakan bunların yüzde 90ını cebinden çıkarır
Emrem ironi olsun![]()
Trol yapmıyosan sıkıntı büyük aga