Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.795
- 10.082
- 2.168
Muradım, bakışların yüreğimi Bursa çeliği gibi deldi. Anladığım kadarıyla maçı izlemek yerine pirelli takvimi için katalog çekimine gelmişsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muradım, bakışların yüreğimi Bursa çeliği gibi deldi. Anladığım kadarıyla maçı izlemek yerine pirelli takvimi için katalog çekimine gelmişsin
Fenerliler de mutlu olur hele 15 bonservis 10 yıllık olursaHakan bizi bozar taraftarıda böler çok yanlış transfer olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kolpayı ilk kim salar diyordum yine kelhan
Dün hatipoğlunu bir övüyordu, görecektin. Muhabir mi hatip'in fanı mı belli değil ?Yıllar geçtikçe daha da mallaşıyor bu mal.
Dursun başkanım özellikle Avrupa'da başarılı olmak için böyle 1 kadro kurulurken böyle 1 değişikliğe sizce de ihtiyaç yok mu yav
Ekli dosyayı görüntüle 291262
]
" data-quote="Aziz Kaan" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
[emoji6
] bonservis
[emoji[emoji6
]
[emoji6
]] yıllık olursa
GS Plus ve Youtube Katıl'a da yatırım lazım hemen transfer edelim.
Linç yemeden konuyu hemen böyle terket kanks :Dursun başkanım özellikle Avrupa'da başarılı olmak için böyle 1 kadro kurulurken böyle 1 değişikliğe sizce de ihtiyaç yok mu yav
Ekli dosyayı görüntüle 291262
devre arası 8 milyon istiyordu sevilla sanırım almayıp frankowskiye gitmiştik belli kliklerin baskısıyla itelemişlerdi bize resmen, adam şimdi 20 ye napoliye gidiyor