Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D
Resim
Muradım, bakışların yüreğimi Bursa çeliği gibi deldi. Anladığım kadarıyla maçı izlemek yerine pirelli takvimi için katalog çekimine gelmişsin 👀😍

Benim için sağlam Yönetim örnek veriyorum Jonathan David i ya da başka bu klasmanda bir forveti bitirirsin sonra Osimhene sorarsın 1-2 gün içinde kesin kararıni bildir biz yoksa başka oyuncuyla sözleşme imzalayacaz diye söylersin.Gecen sürenin bizim lehimize olduğunu düşünmüyorum.B planı olarak cepte duracak bir takim olmadığını belli etmen gerekiyor.

Hakan'a ben maliyetten bağımsız gelsin diyorum. Osimhen haricinde bütçemizi zorlayacak hiç bir transferi mantıklı bulmam. Önce Osimhen ve Kaleci sonrası gidecek oyunculara bakmalı

devre arası 8 milyon istiyordu sevilla sanırım almayıp frankowskiye gitmiştik belli kliklerin baskısıyla itelemişlerdi bize resmen, adam şimdi 20 ye napoliye gidiyor

]" data-quote="Aziz Kaan" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Fenerliler de mutlu olur hele [emoji6] bonservis [emoji[emoji6][emoji6]] yıllık olursa

Futbolculuğuna lafım yok fakat taraftarda bölünme yapan her transfere karşıyım parası pulu umrumda değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hakanın 10 istediği henüz doğru değil

doğruysa zaten olmsz

ama sosyal medyada durup dururken bu kadar kaliteli hem de galatasaraylı bir oyuncuya karşı taraftarı doldurmaya çalışanlara da dikkat etmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt