Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.980
- 10.482
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özcimbomlu olması sebebiyle 10 milyon meselesi doğrulanmadan kendisine şu şekilde saygı göstermek zorundayız an itibariyle :
@Murat Durmaz kanks sen mi diyordun.burda fabio vieirayı kim önermişti yav bu kadar kötü topçu az gördüm banlanmasını talep ediyorum
Hakan Sara Torreira ortasahası. Düşününe afakanlar basıyor hiçbiri inceci değil, hiçbirinde hava topu yok, hiçbirinde dripling yok ve sadece torreira fiziksel ama o da kısa boylu.
Lemina Torreira'yı yaz orta ikiliye .Önünede bir çilingir yaz "yazdıklarının arasında yok transfer" sonra ikisini benche yaz " Sara Hakan" bu şekilde.lemina var, sara var, torreira var, hakan var kim oynayacak? harbiden soruyorum hasaneyede gerek yoktu barismi oturacak? yunusmu oturacak? bizim en zayif noktamiz sag bek, kaleci ve forvetti aliyorsak hadi birde sol stoper olsun.
Tamam Neco oyle olacaktir kesin. Anladik iste sevmedigini, abartmaya da luzum yok.calanoglu muhtemelen 2 sene sonra emekli olacak
su herife bonservis veren hayindir
Bunu zaten yemekten önce afişe etti. Yemek yakınlıklarının beyanı sadece. Herşeyi anlatıyorlar bu gs düşmanlarınaYemekle hiç alaksı yok.
İyi aşık oldum galibaNaber lan değişik
Yattigi yok rtaşhakan paraoğlunun yatması mutlu etti