Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca hatipoğlu tarafından gelen her oyuncuyu reddetmeli. Gelen oyuncu kaliteli olsa bile maliyeti kazık gibi olur.

sari uyelerden zarar gelmez ustelik uyelik 2010.. Belli ki 2 yilda 50 bin mesaj kasanlar gibi bos beles muhabbeti sevmiyor..
İnandim aga Allah senden razi olsun
Vay beeee, helal olsun. Hele şükür biri bu boş muhabbet olayını dile getirdi. Sana aynen katılıyorum, Hüsnü komiser.

Toplantı - Hatipoğlu kendini belli ediyor galiba tivitçi muhabir arkasında

bobba.gif
blablabla2.gif
blablabla4.gif
bunemksinirli.gif
..........................
Trippin.gif
tivit.gif

Hakan, İnter'deki yerini garantiye almak içinde bizi kullanmış olabilir orada da bir değişim olacak Hakan'da topun ağzında neticede. 3 sene için 50 milyon maliyet manyak paralar camiaya açıklayamazsın.

bu da dusundurucu .

osimhen ozelinde , onu bekleyene kadar , takimin genel ihtiyaclari olan taraflara yonelik diger ilgilendigimiz isimleri kacirabiliriz .
osimhen ister biz ister baska takim secsin, bunun erken olacagi net degil .
ki, surecin uzamasi , bu da bi ihtimal, bizim kadro yapilanmasina negatif yansimasi olarak aks edebilir...

ilgilendigimiz isimlerden - barca'li kaleciye *bonservis verilirse, absurd olur. burasi nettir tarafim adina .

saygi ve selamlar .
aslında fırsat olarak nitelendirdiğimiz isimler zaten transfer sezonun başından ziyade sonlarında daha çok ortaya çıkıyor gibi
free agent olarak sane bir fırsattı evet onu da getirdik
planlama biraz da osimhenin üzerine kurulduğu için ben tek fırsatı osimhen olarak görüyorum
zira icardinin döndüğü moratanında kalıyor olduğu bir takım planlamasında zaten forvet 1.öncelik değil
keza kaleciyi satın alma opsiyonlu düşünüyoruz ki bu da en doğrusu
sağ bek boey düşünüyorsak şayet o da bonservisden ziyade yine kiralık bir opsiyon
bunların dışında da 1.kamp dönemi için zaruri bir ihtiyaç pek göremiyorum ben belki cuesta ve nelsonun satıldığı şartlarda bir sol stoper ihtiyacı olacak gibi o da osimhenle pek bağlantılı değil zaten.

Hakan, İnter'deki yerini garantiye almak içinde bizi kullanmış olabilir orada da bir değişim olacak Hakan'da topun ağzında neticede. 3 sene için 50 milyon maliyet manyak paralar camiaya açıklayamazsın.
hakanın durumu daha çok zorlu ve ağır italyan idmanları ve yazın bile yüksek eforda oynanan turnuva maçları gibi görünmekte,şeytanın avukatlığını yapalım hatta ben burada neden bir taraflarımı yırtıp 7 milyon alıyorum da türkiye gibi cennet vatan galatasaray gibi çiftlik bir klüpte aynı paraya çok daha konforlu ve rahat bir şartlarda almayayım diye düşünüyor gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt