Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay beeee, helal olsun. Hele şükür biri bu boş muhabbet olayını dile getirdi. Sana aynen katılıyorum, Hüsnü komiser.sari uyelerden zarar gelmez ustelik uyelik 2010.. Belli ki 2 yilda 50 bin mesaj kasanlar gibi bos beles muhabbeti sevmiyor..
İnandim aga Allah senden razi olsun
Cuesta ve jelerti reddettiği.gibi miOkan hoca hatipoğlu tarafından gelen her oyuncuyu reddetmeli. Gelen oyuncu kaliteli olsa bile maliyeti kazık gibi olur.
Heycanli haber gelsin öyle dolsunHD İskender gibi nöbet
Hadi abanın da dolsun artık
Cuesta ve jelerti reddettiği.gibi mi
Benim adım da kerhancan tanrıaldi olsun o zamanadımın Sara Bari olarak değiştirilmesini istiyorum
aslında fırsat olarak nitelendirdiğimiz isimler zaten transfer sezonun başından ziyade sonlarında daha çok ortaya çıkıyor gibibu da dusundurucu .
osimhen ozelinde , onu bekleyene kadar , takimin genel ihtiyaclari olan taraflara yonelik diger ilgilendigimiz isimleri kacirabiliriz .
osimhen ister biz ister baska takim secsin, bunun erken olacagi net degil .
ki, surecin uzamasi , bu da bi ihtimal, bizim kadro yapilanmasina negatif yansimasi olarak aks edebilir...
ilgilendigimiz isimlerden - barca'li kaleciye *bonservis verilirse, absurd olur. burasi nettir tarafim adina .
saygi ve selamlar .
Benim adım da kerhancan tanrıaldi olsun o zaman
şu etiketi gördükten sonra o içeceği alacaksam da o markadan almıyorum özellikle o kadar ayar ettiler ki.
hakanın durumu daha çok zorlu ve ağır italyan idmanları ve yazın bile yüksek eforda oynanan turnuva maçları gibi görünmekte,şeytanın avukatlığını yapalım hatta ben burada neden bir taraflarımı yırtıp 7 milyon alıyorum da türkiye gibi cennet vatan galatasaray gibi çiftlik bir klüpte aynı paraya çok daha konforlu ve rahat bir şartlarda almayayım diye düşünüyor gibiHakan, İnter'deki yerini garantiye almak içinde bizi kullanmış olabilir orada da bir değişim olacak Hakan'da topun ağzında neticede. 3 sene için 50 milyon maliyet manyak paralar camiaya açıklayamazsın.