- 21 Ocak 2010
- 72.635
- 51.085
- 5.003
amme hizmeti :
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mesela uğur'a göre daha az izlenen eski açık profesyonel stüdyodan yayın yapıyor. yanlarında çalışanlar da var galiba. o mekanın kirası + yanlarındaki elemanların maaşları + diğer masrafların üstüne ellerine tatminkar kazanç bırakması için ciddi para kazanmaları lazım ki kazanıyor olabilirler.Valla ben piyasadaki en büyük isimlerinin kaselerinin aylık 200 300 olduğunu okumuştum/izlemiştim bir yerde ama nerde hatırlamıyorum
Çok fazla geldiği söylediğiniz rakamlar
Dün gündem ne iyiydi yav şimdi oralın millete yaptığı hayat koçluğu erasına geri döndük@Okan Mason meslek ne üstad

Bayern antrenman'ı yese hiç fena olmaz daha hazır gelir .taşşak geçiyor heralde şerefsiz bayern münih
Zorunlu opsiyonlari yok yav onu kim cikartti?Skriniar ı niye bize çakmaya çalışıyorlar galiba Fb zorunlu satın almadan kurtulmaya çalışıyor
Bence gelsin 1.750 ye iyi yedek olur
böyle de güzelmiş ama arkasında isim ve numara olmadan tişört havasında olsa daha şık olurdu gibi geldi bana.
Osiye sponsor olsana
200k paraya serdar ali demirkolu yayina cikartmazsin reis ugurun isini bizzat seten soyledi zatenValla ben piyasadaki en büyük isimlerinin kaselerinin aylık 200 300 olduğunu okumuştum/izlemiştim bir yerde ama nerde hatırlamıyorum
Amerika'daBernardo nerede kaldı
hastayım der rapor alırSözleşmesi devam eden adam nasıl gitmiyor?
Serhat vurulduğunda çıktı ortaya aylık 1m aldığıValla ben piyasadaki en büyük isimlerinin kaselerinin aylık 200 300 olduğunu okumuştum/izlemiştim bir yerde ama nerde hatırlamıyorum
ibram kovulmadan gitmez ya ben kabullendim bunuolum benim sponsorluğumdan ne olur filin ayağının altında ezilen karınca gibi oluruz
kişisel olarakda vallah yeminliyim ib hatip gidene kadar kuruş yok zırnık çıkmaz ki ben senede en az 1000 euroluk alışveriş yapardım storedan
her sene iki tane kombine alıyordum öğrencilere
bu sene sadece istanbulda ki kuzenimle bir kombine aldım o da maça gelirsem yerim olsun diye diğer günler kuzen gider
Adamla niye resmi konusuyon laValla ben piyasadaki en büyük isimlerinin kaselerinin aylık 200 300 olduğunu okumuştum/izlemiştim bir yerde ama nerde hatırlamıyorum