Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ben piyasadaki en büyük isimlerinin kaselerinin aylık 200 300 olduğunu okumuştum/izlemiştim bir yerde ama nerde hatırlamıyorum

Çok fazla geldiği söylediğiniz rakamlar
mesela uğur'a göre daha az izlenen eski açık profesyonel stüdyodan yayın yapıyor. yanlarında çalışanlar da var galiba. o mekanın kirası + yanlarındaki elemanların maaşları + diğer masrafların üstüne ellerine tatminkar kazanç bırakması için ciddi para kazanmaları lazım ki kazanıyor olabilirler.

Osiye sponsor olsana

olum benim sponsorluğumdan ne olur filin ayağının altında ezilen karınca gibi oluruz 😂

kişisel olarakda vallah yeminliyim ib hatip gidene kadar kuruş yok zırnık çıkmaz ki ben senede en az 1000 euroluk alışveriş yapardım storedan
her sene iki tane kombine alıyordum öğrencilere

bu sene sadece istanbulda ki kuzenimle bir kombine aldım o da maça gelirsem yerim olsun diye diğer günler kuzen gider

Valla ben piyasadaki en büyük isimlerinin kaselerinin aylık 200 300 olduğunu okumuştum/izlemiştim bir yerde ama nerde hatırlamıyorum

200k paraya serdar ali demirkolu yayina cikartmazsin reis ugurun isini bizzat seten soyledi zaten

fenermarkt bile engelleyemiyor

Serhat vurulduğunda çıktı ortaya aylık 1m aldığı

O da sizene aldığım paradan gibisinden konuşuyodu,bu kanalların aldığı tek bir reklam ortalama 200-300 bin tl imiş ki bilmem kaç tane reklam var,hype mevzusu var,donate atılıyor ekstradan çok büyük paralar dönüyo yani

olum benim sponsorluğumdan ne olur filin ayağının altında ezilen karınca gibi oluruz 😂

kişisel olarakda vallah yeminliyim ib hatip gidene kadar kuruş yok zırnık çıkmaz ki ben senede en az 1000 euroluk alışveriş yapardım storedan
her sene iki tane kombine alıyordum öğrencilere

bu sene sadece istanbulda ki kuzenimle bir kombine aldım o da maça gelirsem yerim olsun diye diğer günler kuzen gider
ibram kovulmadan gitmez ya ben kabullendim bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt