Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.953
- 10.788
- 2.838
Bu martinezin ayakları nasıl, zamanında çıkışları falan iyi midir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saldım zehri
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Yasak değilde Tier bilmem en alt larda bunlara prim vermeyelim daha iyi.Yasaklı mıydı bu dümenci yav
Saldım zehri
7 santimmelikşahın tier kaç?
Ne kadar konuşursak düşünürsek düşünelim takım arkadaşları antrenörü ve ortamı benimsemesi sonrasında göreceğiz.Bu saatten sonra tek beklentimiz bize iyi gelmesi olacaktir.@Bora Er
Sevgili Bora, mesajın diğer nöbette kaldığından dolayı direkt alıntılayamadım o yüzden bu şekilde dönüş yapıyorum.
Elbette Bayern'de 43 maça çıkmak bir başarıdır fakat Sane, özellikle CL dönüşlerinde ligde kullanılmış gibi duruyor. CL'de ise az dakikalar almış.
Dediğin gibi hiçbir futbolcunun ne oynayacağı hakkında kehanette bulunamayız ama son durumları bize az çok bilgi verir. Ben sadece bu transfere mali şartlarını da göz önünde bulundurunca herkes kadar yükselmedim.
İnter maçında 90 dakika izlediğim ve genel özetlerde denk geldiğim Sane için pek heyecanlı olamadım diyelim. Umarım ben yanılırım.
Kurban olduğum forveti hazırlıyor yine bize
Izledigim kadariyla Alexsandro bizim oynadigimiz oyuna daha yatkin bir sol stoper
Bende onun oyunu bize daha yatkın diye düşünüyorum. Aslında mesele işin defansif kısmında sadece hız değil alan parselleme ve doğru baskı zamanlama kararı diye düşünüyorum. Bu işlerde de Alexsandro, Pavloviç'e göre daha uygun bir stoper. Zaten Torreira-Lemina veya Torreira-yeni sağlam bir 6/8 numaralı oyuna devam edeceksek stoperlerimiz rahat edecektir. Torreira-Sara olursa bizim stoperlere kimi koyarsak koyalım hep sorun yaşayacağız. Davinson-Rudiger falan olursa ancak Sara-Torreira orta sahasını kaldırabiliriz.Izledigim kadariyla Alexsandro bizim oynadigimiz oyuna daha yatkin bir sol stoper

Adam da yok yok, libero gibi oynat.Bu martinezin ayakları nasıl, zamanında çıkışları falan iyi midir