Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu martinezin ayakları nasıl, zamanında çıkışları falan iyi midir

IMG_5158.webp

Done deal zu Gala

@Bora Er

Sevgili Bora, mesajın diğer nöbette kaldığından dolayı direkt alıntılayamadım o yüzden bu şekilde dönüş yapıyorum.

Elbette Bayern'de 43 maça çıkmak bir başarıdır fakat Sane, özellikle CL dönüşlerinde ligde kullanılmış gibi duruyor. CL'de ise az dakikalar almış.

Dediğin gibi hiçbir futbolcunun ne oynayacağı hakkında kehanette bulunamayız ama son durumları bize az çok bilgi verir. Ben sadece bu transfere mali şartlarını da göz önünde bulundurunca herkes kadar yükselmedim.

İnter maçında 90 dakika izlediğim ve genel özetlerde denk geldiğim Sane için pek heyecanlı olamadım diyelim. Umarım ben yanılırım.

Bonservisi olmasa anlaşılırdı da o yaşta o maliyete girilmez.

Bu arada herkesin aksine Pavloviç bence bizim aradığımız sol stoper asla değil.

Okan Hoca aynı oyununa devam edeceğine göre bu oyun sisteminde Pavloviç, Abdulkerim'i aratır. Beli dönmeyen Maicon gibi kalır.

Pok vardı haziranın başında transferi bitirmek. Şimdi gel de temmuzu, ağustosu bekle.
Bizimkilerin de ortası yok.

@Bora Er

Sevgili Bora, mesajın diğer nöbette kaldığından dolayı direkt alıntılayamadım o yüzden bu şekilde dönüş yapıyorum.

Elbette Bayern'de 43 maça çıkmak bir başarıdır fakat Sane, özellikle CL dönüşlerinde ligde kullanılmış gibi duruyor. CL'de ise az dakikalar almış.

Dediğin gibi hiçbir futbolcunun ne oynayacağı hakkında kehanette bulunamayız ama son durumları bize az çok bilgi verir. Ben sadece bu transfere mali şartlarını da göz önünde bulundurunca herkes kadar yükselmedim.

İnter maçında 90 dakika izlediğim ve genel özetlerde denk geldiğim Sane için pek heyecanlı olamadım diyelim. Umarım ben yanılırım.
Ne kadar konuşursak düşünürsek düşünelim takım arkadaşları antrenörü ve ortamı benimsemesi sonrasında göreceğiz.Bu saatten sonra tek beklentimiz bize iyi gelmesi olacaktir.
Hatırlarsan şimdi aklıma geldi ziyech ilk gün nasıl duygulandirmisti bizi amigo bölümünde.inanilmaz sevmiştik ama sonrası.Bekleyip göreceğiz.

Cok ince detay var, menajersiz avukatiyla diyalogla cozdu falan filan.

Osi de ayni sekilde diye ufak bir not atmis.

Izledigim kadariyla Alexsandro bizim oynadigimiz oyuna daha yatkin bir sol stoper
Bende onun oyunu bize daha yatkın diye düşünüyorum. Aslında mesele işin defansif kısmında sadece hız değil alan parselleme ve doğru baskı zamanlama kararı diye düşünüyorum. Bu işlerde de Alexsandro, Pavloviç'e göre daha uygun bir stoper. Zaten Torreira-Lemina veya Torreira-yeni sağlam bir 6/8 numaralı oyuna devam edeceksek stoperlerimiz rahat edecektir. Torreira-Sara olursa bizim stoperlere kimi koyarsak koyalım hep sorun yaşayacağız. Davinson-Rudiger falan olursa ancak Sara-Torreira orta sahasını kaldırabiliriz. :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt