- 16 Haziran 2010
- 203.274
- 155.172
- 6.838
Soylemekten biktim ama siz bikmiyorsunuz, Ekol TV, yok BCT, bunlarin attigi tweetleri niye ciddiye aliyorsunuz? Hosunuza mi gidiyor palavra?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kime göre maks ederi 15 renktaşBu daha mantıklı adam 31 yaşında maks ederi 15m eurodur o da 3 taksitle gelsin isterim.
En az 3 sene oynar.
Yerli kuralında elimizi rahatlatır.
Keşke daha genç ikamesini bulsak. O zaman 20 de versen dönüşü oluyor bu haliyle lüks ama ihtiyaç.
Onu yönetmek çok zor olur.Üstat dünkü nöbete yazdım. Yerli ve yabancı basının ayrı ayrı konuşulduğu iki nöbet olsa nasıl olur cidden ben görmek istemiyorum dalga geçiyorlar
A nöbetinde yerli+yabancı
B nöbetinde sadece yabancı
Dileyen dilediği nöbette takılsa nasıl olur. Bir kere deneyelim :/
Yaş faktörü ve geri dönüşü olmaması Galatasaray takımının mevcut mali hedefleri doğrultusunda benim biçtiğim değer 15m Euro.kime göre maks ederi 15 renktaş
enteresan bir gelişmesane instagtamda gs’yi takibe almış delleniyor oğlan
Üstat bu avatardan sikildiginda haber verir misin ben kullanacağım. Çok seviyorumenteresan bir gelişme
An itibariyle 8.5m takipçisi var kısa zamanda 10m olur.sane instagtamda gs’yi takibe almış delleniyor oğlan
enteresan bir gelişme
!!Hakan Çalhanoğlu'nu beğenmiyorum
Maliyetli olursa göze batar bence de.Hakan Çalhanoğlu'nu beğenmiyorum