Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstat dünkü nöbete yazdım. Yerli ve yabancı basının ayrı ayrı konuşulduğu iki nöbet olsa nasıl olur cidden ben görmek istemiyorum dalga geçiyorlar
A nöbetinde yerli+yabancı
B nöbetinde sadece yabancı

Dileyen dilediği nöbette takılsa nasıl olur. Bir kere deneyelim :/

2 sene evvel nevzat dindara laf etttigim icin linc edilmistim, duygulandim mesaji gorunce

Sırf Türk olduğu için mi bu kadar küçük görüyorsunuz Hakan Ç'yi?
alakası yok takım içerisinde iyi oyuncu olabilir ama sana maç kurtarmaz. o tarz olmayan bi oyuncuya da o paralar verilmez. toreira da mesela büyük topcu ama arka planda. geçen sene osimhenden sonra toreira dır sezon oyuncusu. en fazla ona verdiğin kadar verirsin calhanogluna da.

He hakan cöp tabi
Herif kac senedir top seviyede oyniyor ve basarli ama cöp
Bir seyide bilmeyin be

1749738898900.webp

fbmarkt 25 yıldır varmış
kolpa gibi geldi
ayrıca renklerini de oçfb rengi yapmışlar fırsat bu fırsat

alakası yok takım içerisinde iyi oyuncu olabilir ama sana maç kurtarmaz. o tarz olmayan bi oyuncuya da o paralar verilmez. toreira da mesela büyük topcu ama arka planda. geçen sene osimhenden sonra toreira dır sezon oyuncusu. en fazla ona verdiğin kadar verirsin calhanogluna da.
Hiç katılmıyorum. Bana göre Hakan Ç maçın gidişatını değiştirebilecek bir oyuncu oynadığı oyunla.

İngiliz ve İspanyol futbolcularda ülkesi dışına çıkınca bir memleket özlemi ve uyum sorunu gözlemliyorum maalesef.

Bu konuda en uyumlu gördüğüm Fransız ve kuzeyli oyuncular. Kuzeylilerde de yanıltan şey yumuşak bir lig olması.

Fransız pazarina yönelmemiz lazım. Bizim lig için biçilmiş kaftan. Fizikli ve gelecek vaadeden çok fazla oyuncu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt