- 19 Mart 2014
- 29.505
- 30.942
- 2.718
Hakana 30 milyon verilmez yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şahsi fikrim solda daha iyi oynadığı yönünde
Üstat dünkü nöbete yazdım. Yerli ve yabancı basının ayrı ayrı konuşulduğu iki nöbet olsa nasıl olur cidden ben görmek istemiyorum dalga geçiyorlar
A nöbetinde yerli+yabancı
B nöbetinde sadece yabancı
Dileyen dilediği nöbette takılsa nasıl olur. Bir kere deneyelim :/
alakası yok takım içerisinde iyi oyuncu olabilir ama sana maç kurtarmaz. o tarz olmayan bi oyuncuya da o paralar verilmez. toreira da mesela büyük topcu ama arka planda. geçen sene osimhenden sonra toreira dır sezon oyuncusu. en fazla ona verdiğin kadar verirsin calhanogluna da.Sırf Türk olduğu için mi bu kadar küçük görüyorsunuz Hakan Ç'yi?
Barış kaldığı durumda Sane sağda, Yunus da ortada oynar.Barış A. Y. gidiyor neticesinde varabiliriz herhold.
Hakan tabi kiBernardo Silva mı Hakan mı
Bernardo Silva diyenler like
Hakan Calhanoglu diyenler Haha
Atsın sayimizi bilelim
@Feramuz KayalarHakan tabi ki
Hiç katılmıyorum. Bana göre Hakan Ç maçın gidişatını değiştirebilecek bir oyuncu oynadığı oyunla.alakası yok takım içerisinde iyi oyuncu olabilir ama sana maç kurtarmaz. o tarz olmayan bi oyuncuya da o paralar verilmez. toreira da mesela büyük topcu ama arka planda. geçen sene osimhenden sonra toreira dır sezon oyuncusu. en fazla ona verdiğin kadar verirsin calhanogluna da.
Gscimbomun en talihsiz günü foruma üye olduğu gündür
Fb de bunu almışNapoli De Buyne'yi aldığını açıklamış
Kim bu duran emmi?Jhon Duran fırsatı olur mu acaba?