- 27 Ocak 2010
- 139.184
- 105.474
- 5.648
transfer yapin artik!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer yapin artik!!!
bu ne?
Milli maclar harici izlemedim. Milli maclarda da pek begenmemhakanı gerçekten ama gerçekten beğeniyor musunuz yoksa kendinizi beğenmek zorunda mı hissediyorsunuz
bu kadar erken transfer yapılmaz. ayarımız yok kardesim ya son dk yapıyorlar ya cok erken.vay be
mukaveleli topcumuzu bayern formasiyna izleyecez
tuhaf bi hadise
Yillardir Milan ve Inter'de banko 11 oyuncusu olan ve onceki sezon Serie A 'da yilin en iyi orta sahasi olan oyuncu mu tarihe karisti? Suan Milli takimda bile bir macta olmadiginda takim top oynayamaz duruma geliyor.Hayir böyle tip oyuncular tarihe karisti. Hakan bize gelse Selcuk iki olur ,bir yir oynar sonra kaybolour gider
EvetSırf Türk olduğu için mi bu kadar küçük görüyorsunuz Hakan Ç'yi?
Bize gider mi rei? Bence mevcut kadroda gitmez. Torreira ve lemina yerlerine barella ve bernardo tarzı 2 8 lazım olur benceYillardir Milan ve Inter'de banko 11 oyuncusu olan ve onceki sezon Serie A 'da yilin en iyi orta sahasi olan oyuncu mu tarihe karisti? Suan Milli takimda bile bir macta olmadiginda takim top oynayamaz duruma geliyor.
Sen begeniyorsun ben begenmiyorum okadar basit. Hakan görev adami, takir takir calisan takimlarin oyuncusu, biz öyle bir takim degiliz, daha cok bireysel oynumuz var , bize gelse adam felegi sasar birsey oyniyamaz.Yillardir Milan ve Inter'de banko 11 oyuncusu olan ve onceki sezon Serie A 'da yilin en iyi orta sahasi olan oyuncu mu tarihe karisti? Suan Milli takimda bile bir macta olmadiginda takim top oynayamaz duruma geliyor.
Saçmalığa bak. İnadına oynatıp sakatlar o hırbolar. Tamam anladık alamanlar en profesyonel en disiplinli sizsiniz , şova gerek yokSanemiz dünya kulüplere gidecekmiş. Yedek kalır inş sakatlamasınlar adamı
Şerefsizler oynatmaz inştaşşak geçiyor heralde şerefsiz bayern münih