Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer yapin artik!!!
spongebob-squarepants-pc-fire-vap1vi52dakvrni9.gif

Hayir böyle tip oyuncular tarihe karisti. Hakan bize gelse Selcuk iki olur ,bir yir oynar sonra kaybolour gider
Yillardir Milan ve Inter'de banko 11 oyuncusu olan ve onceki sezon Serie A 'da yilin en iyi orta sahasi olan oyuncu mu tarihe karisti? Suan Milli takimda bile bir macta olmadiginda takim top oynayamaz duruma geliyor.

Temmuz basi tatile gider 3 hafta. Temmuz sonu anca katilir takima o vakit

Yillardir Milan ve Inter'de banko 11 oyuncusu olan ve onceki sezon Serie A 'da yilin en iyi orta sahasi olan oyuncu mu tarihe karisti? Suan Milli takimda bile bir macta olmadiginda takim top oynayamaz duruma geliyor.
Bize gider mi rei? Bence mevcut kadroda gitmez. Torreira ve lemina yerlerine barella ve bernardo tarzı 2 8 lazım olur bence

Hakan müthiş duran top kullanıyor, uzaktan şutları harika. Yerli futbolcuların içinde bu özellikleriyle yanına yaklaşan birini göremiyorum.

Sen begeniyorsun ben begenmiyorum okadar basit. Hakan görev adami, takir takir calisan takimlarin oyuncusu, biz öyle bir takim degiliz, daha cok bireysel oynumuz var , bize gelse adam felegi sasar birsey oyniyamaz.

bayernın yaptıgı kahpelık elenmelerine sebep olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt