Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
9 maaş 15 imza istiyor. Hayatta o paraları etmeyecek bi oyuncu bence. Çok şişiriliyor bu herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabigrev yapabilir
Oranın sozlesmeli futbolcusu kontratı bitene kadar oynamak zorunda.sane bayernde oynarsa
silerim gozumden malesef
Sence bu kuralı neden getirmişler onu düşündün mü?
Buchi önünden yesinBuchi martinezi yalanladi, samiyen martinezle gorusmeler suruyor diyor. Kime inanacaz abi
Bi kere gondermediler cocugu zaten bes sene geri gitti. MT'daki formasindan da oldu. Neyine 15 istiyormus?Abdül edecekler bunu da…
Belek yoksa Bodrum'a mıhakan gelıuyor
Ama şöyle birşey var emin olun bizim topçu bayern'e transfer olsa bizim maçlar olsa ne yapar eder bizimkileri oynatmamaya ikna ederlerdi. Biz çok taviz veriyoruz hep böyle konularda. Bayern real barça gibi takımlar asla taviz vermiyor ve katı yaklaşıyorlar hepKendi elinde olan birşey değil sonuçta oranın işçisi ay sonuna kadar, patron gel derse mecbur gidecek .
Saniyen martenizden önce kaç tane kaleci ismi verdi… dün sallıyordu tüm isimleri…Buchi martinezi yalanladi, samiyen martinezle gorusmeler suruyor diyor. Kime inanacaz abi
nijeryalı topçuları telefonla arayıp doğru mu diye sormaktan başka bir bok bildiği yok buchinin.He martinezin yalan olduğunu ben de düşünüyorum ingilterede oynayan herhangi bir topçuya selam bile göndersek haberi olur bütün yüksek tierli yabancı muhabirlerinBuchi martinezi yalanladi, samiyen martinezle gorusmeler suruyor diyor. Kime inanacaz abi
Biz o konuda cok insani ve mütevazi bir yaklaşım gösteriyoruz, elin adamı tam profesyonel. Ben senin maaşını bu ay ödeyecem mi? Ödeyecem. O zaman bu ay ne dersem yapacaksın diyor haklı olarakAma şöyle birşey var emin olun bizim topçu bayern'e transfer olsa bizim maçlar olsa ne yapar eder bizimkileri oynatmamaya ikna ederlerdi. Biz çok taviz veriyoruz hep böyle konularda. Bayern real barça gibi takımşar asla taviz vermiyor ve katı yaklaşıyorlar hep