Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buchi martinezi yalanladi, samiyen martinezle gorusmeler suruyor diyor. Kime inanacaz abi

Kendi elinde olan birşey değil sonuçta oranın işçisi ay sonuna kadar, patron gel derse mecbur gidecek .
Ama şöyle birşey var emin olun bizim topçu bayern'e transfer olsa bizim maçlar olsa ne yapar eder bizimkileri oynatmamaya ikna ederlerdi. Biz çok taviz veriyoruz hep böyle konularda. Bayern real barça gibi takımlar asla taviz vermiyor ve katı yaklaşıyorlar hep

Yavşak Bayern, topçumuzun yakasından düşün lan!

Martinez falan imkansıza yakın bir kere geri dönüşü olmayacak 3 sene oynayacak bir oyuncuya 20 milyon bonservis vermemiz zor ki bir de ciddi bir maaşı olacak. Ya Petrovic gibi bir ismi kiralık+ satın alma tarzı yapacağız yada direk bonservisle daha uygun isimlere gideceğiz. Bento* Al Nassr'dan ayrılma durumu varsa o da ciddi bir aday olabilir mesela.

Buchi martinezi yalanladi, samiyen martinezle gorusmeler suruyor diyor. Kime inanacaz abi
nijeryalı topçuları telefonla arayıp doğru mu diye sormaktan başka bir bok bildiği yok buchinin.He martinezin yalan olduğunu ben de düşünüyorum ingilterede oynayan herhangi bir topçuya selam bile göndersek haberi olur bütün yüksek tierli yabancı muhabirlerin

Ama şöyle birşey var emin olun bizim topçu bayern'e transfer olsa bizim maçlar olsa ne yapar eder bizimkileri oynatmamaya ikna ederlerdi. Biz çok taviz veriyoruz hep böyle konularda. Bayern real barça gibi takımşar asla taviz vermiyor ve katı yaklaşıyorlar hep
Biz o konuda cok insani ve mütevazi bir yaklaşım gösteriyoruz, elin adamı tam profesyonel. Ben senin maaşını bu ay ödeyecem mi? Ödeyecem. O zaman bu ay ne dersem yapacaksın diyor haklı olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt