Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.785
- 18.886
- 1.188
Bende yeni giris yaptim modum, Sane nin sevincini yasiyorum daha inanamiyorum hala rüya gibi@Hakan Kuzu gelişme var mı gurbodaşım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende yeni giris yaptim modum, Sane nin sevincini yasiyorum daha inanamiyorum hala rüya gibi@Hakan Kuzu gelişme var mı gurbodaşım
Hazır elin değmişken FT hocam bizden Halil'i Cuesta'yı falan da alsana yav
Oha 35-45 e biter
Bir halt yapamaz bir cuesta kazığı daha sokmaması için dua edelim.iyice hedef haline geldi. altta kalmamak için işi sıkı tutar deyip iyi niyetli bakabilir miyiz ?
Bana ne ben arap duyarsam para derim ahshjskskdYav adamlarin parasi yok , hemen inanin ha![]()
Onun icin Kulupler Dunya Kupasina 32 takim alindi iste 2 tane Suudi takimi var suan orada. Baska bir alternatifleri yok zaten oyle Avrupa'ya katilim falan hikaye.bu suudi işi olmayacak
tek şansları var clye 2-3 takım atmak
onada uefa izin vermiyor
olsa tüm avrupa takımları kazan kaldırır
bunlar bu gidişle 1-2 seneye kalmaz salarlar bu işi
dünya kupasına pr olsun dediler ellerinde patladı
Buradan bize de kaleci Bento gelebilir.hadi yine iyisiniz @fb
futbolun çok umurlarında olduğunu sanmıyorum. ülkenin pr'ı için zorluyorlarbu suudi işi olmayacak
onada uefa izin vermiyor
Su bilinmedik sayfalarin tweetlerini de artik burada paylasmasak guzel olur.
bok gibi ligleri soksok taraftarları varbu suudi işi olmayacak
onada uefa izin vermiyor
Hocam Cuestayı verelim 25e niye en iyi adamımızı istiyon.
Oha 35-45 e biter
futbolun çok umurlarında olduğunu sanmıyorum. ülkenin pr'ı için zorluyorlar
selman ülkeyi dönüştürme çabası içinde. olumlu intiba için de ''bakın bu starlar bile ülkemizde yaşıyor'' fikriyle çekim oluşturmaya çalışıyor gibi geliyor bana.
Yav hangi birini yasaklayalim? Taktin sende sunu bunu yasakla, paylasmayin diye uyeleri egitin ben daha ne edim?nezaman yasaklanacaklar
alıştın tabi 2 gündür avrupanın baba sayfalarının cayır cayır Gassaray haberlerine.Su bilinmedik sayfalarin tweetlerini de artik burada paylasmasak guzel olur.