Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.653
- 36.190
- 2.773
Ne işi bu saatte hayirdir
beni en iyi sen anlarsın kral
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne işi bu saatte hayirdir
Birbirinizin resmini cekip ifṣalayin laZincir kolye takiyorsun üstad korkuyorum senden
Sadrimmm halden anlayan gardaşımHüsnünün dediği gibi bari leventin yayınlansın da beklediğimize değsin
@Doruk Ata TANRIVERDİ sen de bu iş. Bak bu sefer benim üstüme kalmasın bu konu işiDoruk yapar o işi
Müthüş fikir ayrıca
Koş lan manyak mısın ne işin var burada. Allah'ım sabır ver yawbeni en iyi sen anlarsın kral
lemina-torerria-sara üçlüsü favorim sara gidecekse bernardo, paqueta bence daha uygun isimler olurNiye maalesef yaw İlkay çok iyi topçu millet ilginç bir şekilde küçümsüyor adamı
O herif kim nerdeyse herşeyi biliyor yönetimden felan biri miSamos transfer felan derdi olsaydi
Sadrimmm halden anlayan gardaşımHüsnünün dediği gibi bari leventin yayınlansın da beklediğimize değsin
Bu 3'lü kalsın üstüne Bernardo , Paquate çekelim rotasyon güçlensin.lemina-torerria-sara üçlüsü favorim sara gidecekse bernardo, paqueta bence daha uygun isimler olur
ben yalan olduğunu bildiğim halde inanırımYapma abi neden mi diyorum çünkü İNANIRIM![]()
Abi her şey şampiyonluk içindi. Ama bundan sonra her şampiyonluk senin için...Evli barklı çoluk çocuk sahibi adamım. Cidden beklemiyorsunuz değil mi ? Ayrıca o totemdi.
O açmazsa sen aç yarın, ilk hikaye benden@Doruk Ata TANRIVERDİ sen de bu iş. Bak bu sefer benim üstüme kalmasın bu konu işi![]()
Cok fazla soru turettinulan bi iş vardı ona kı gitsem evde mi kalsam