Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin makarası bir yana hakikaten kırılma yıllarına şahit oluyoruz bir daha rekabetçi bir lig olmayacak Bayern, PSG gibi olma yolundayız.

Avrupa'da da kalıcı olup başarılar almaya başlarsak güzel olacak.
Neden hep Bayern, PSG olma kafasındasınız anlamadım. Bülent Timurlenk hocanın güzel bir lafı var. ' Söz konusu Galatasaray ise Galatasaray kendi tarihini yazacak. ' Bayern ,PSG gibi olacak banada çok manasız geliyor.

Kaleci yok
Sağ bek belirsiz
Stoper belirsiz

Bernardo falan boş kovalıyoruz.

Napolide kadro dışı kalması+trye gelmesi sogutmus olabilir. Bende olsam trye düşen topçuyu alırken on kere düşünürüm. Kim min jae SORLOTH dışında burdan çıkıp performans veren yok.
TR olayı doğru da adam Avrupa'da da cayır cayır performans gösterdi. Bence en büyük sebep maaştan ziyade bonsevisi. Kimse 1 sene sözleşmesi kalmış topçuya o kadar para vermek istemiyor. Gyökeres'i falan top diye oynar bu arada Osimhen.

TR olayı doğru da adam Avrupa'da da cayır cayır performans gösterdi. Bence en büyük sebep maaştan ziyade bonsevisi. Kimse 1 sene sözleşmesi kalmış topçuya o kadar para vermek istemiyor. Gyökeres'i falan top diye oynar bu arada Osimhen.
Valla ben PSGye çok yakıştırıyorum bize geldiğinden beri hiç adı çıkmadı orayla çok şaşırıyorum.

Gidenlerde de yavaştan ses çıksın hazırlık kampındaki ilk maçta son şans diye oynatılıp 3-1 kaybedecekleri maçı izlemek istemiyoruz.

Bernardo Silva'nın bonservisini Torreira'daki gibi çözsek süper olur 10 milyon falan çok iyi olur City değişime gidiyor maaş yükünden kurtulmak için göndermek isteyecektir son bir yılı kaldı zaten

Şampiyonlar liginin modasi geçiyor. Galatasaray gibi sosyal medya gücü yüksek takımlarin desteklenmesi sart

Uefanin yerinde olsam transferlerimize ön ayak olurdum. Obez avrupalilar maclara bile gitmiyor artik..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt