Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.189
- 36.677
- 3.798
Gidecek oyuncularla ilgili haberlerin de gelmesi lazım yavaştan. Gönderilecek çok oyuncu var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Imkansız bayern , chelsea falan istiyor onu birde 65m diyordu milan. Fb alabilirse Son un peşinden koşar.febenin Leao‘yu alma ihtimali olabilir mi sizce Mourinho bağlantısı fln
Nunez agir cöp, uzasinOsi olmuyorsa darwine girelim nando ve torreira ikna eder
Renktaş burada uçurur o atletizmle benceNunez agir cöp, uzasin
Şampiyonlar ligini kazanmak için ligde dominasyona gerek yok ki. Bayern son 25 senede 3 kere kazandı şampiyonlar ligini en son 5 sene önce kazanmış. Psg 2012 yılından beri dominasyon kurdu liginde 1 kere aldı. Galatasaray'ın son 25 senede 12 lig şampiyonluğu var. 2 Avrupa kupası var, sen zaten kurmuşsun dominasyon. Galatasaray'ın neden Bayern, PSG gibi olması gerekiyor yada olmalı onu anlamadım ben. Zaten bu takımlara benzer, kendi hikayesini kendi tarihini yazıyor Galatasaray. Renktaş ben istemek kötü demiyorum, manasız geliyor diyorum. Galatasaray yapıyor zaten.Önde gelen liglere bakınca böyle olmayı istemek kötü değil aksine güzel tabi PSG parasıyla başardı, Bayern'de vizyonunun sonunda liglerini domine edip Avrupa'da başarı kazandılar.
Biz kendi yolumuzu kendimiz çizeceğiz ama yapmamız gereken bu iki takım gibi ligi komple domine edip sonrasında Avrupa'da CL'yi almak olacaktır.
İtalya'da, İngiltere'de, Portekiz'de öyle dominasyonlar olmuyor bu iki takım örneği genelde bundan verilir son 15 yıla bakarsak ikisi gibi olmak hiçte kötü değil.
Sözlükte surekli messi muhabbeti dönüyor ne is anlamadım