Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık isimli oyuncu, yıldız oyuncu işine bir son verelim. Sane geldi harika.

* Barış'ı kaybetmeyelim.

* Boey'i kiralayalım.

* İç transferde de Sazdağı ve Hamza Güreler'i bitirelim.

* Gönderileceklere bir ayar çekelim.

Taş gibi takım oluruz.

İmkansız işlerden ise bir tek Osimhen'in peşini bırakmayalım. O olmazsa santrafor konusunu bilahare değerlendiririz.

Bernardo gelir ve Osimhen kalırsa ligi direk bize verebilirler sanırım. Gerçi Ziyech ve Zaha geldiğinde de istediğimizi alamamıştık ama bu oyuncular çok daha aktif ve düzenli çok üst seviyede oynadılar hep. O yüzden anormal bir fark oluşur.
osimhen haricinde ligi kıran bir futbolcu olmadı rengim.

yoksa nani ve van persie geldiğinde lig oynanmasın diyerek bizimkiler ve bck tayfa da gram ümit yoktu.
.
keza orhan ak cihan haspolatlı olan beklerle 11 türk şampiyon olduk

her şey gaza bakıyor , rüzgarı alan yürür gider bu ligde

Chelsea veya United’dan çok Liverpool ya da arsenal’a gitmesi daha olası zaten

Günaydın renkdaslar hayırlı cumalar.Benim kafama takılan şeylerden birtanesi hedef 1 milyon forma satislarinda 800 000 i geçtik 1 milyon tamamlayınca bir anlasmamiz mi var bunu merak ediyorum.

Bu tarz kulüpler çok bekleyen kulüpler değil isterlerse direk alırlar bu bütçelere sahipler ancak Osimhen transferi bir an önce olumlu olumsuz sonuçlanması lazım.

İcardi'nin nasıl döneceğini bilebilseydik Osimhen transferinde çok acele etmezdik. İcardi normalde de tempolu ve hızlı bir adam değildi. Akıllı ve son son vuruşları iyi biriydi. İnşallah sakatlık çok geriye götürmemiştir.

Günaydın renkdaslar hayırlı cumalar.Benim kafama takılan şeylerden birtanesi hedef 1 milyon forma satislarinda 800 000 i geçtik 1 milyon tamamlayınca bir anlasmamiz mi var bunu merak ediyorum.
Ilk formalar çıktığında 40milyon euro ek gelir olacak gercekleşirse dendi. Sonra yalanlandı renktaş.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

GtQXceJXEAABxoj.webp

Galatasaraya hoşgeldin DURSUN ÖZBEK :) hahahahha

Paqueta takası gelir mi?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt