Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elde kanat olarak;

yunus
sane
barış
sallai

sallai kalite olarak diğer 3üne yaklaşamayacak seviyede. bence çıkılması gereken ilk oyuncu kendisi. hem boşa yabancı kontenjanı kaplıyor, hem de ileri hatta forma bulma şansı çok az. 2.5m maaş bağlayan akıl gidip şuna kulüp bulsun
4 tane cok cok kaliteli kanat da olunmaz ama, Sallai gibi hem joker olabilecek hem yedekte oturdugunda ses cikartmayacak biri de lazim sonucta sahaya 11 kisi surebiliyorsun ve 14 yabanci hakkimiz var. Sen simdi Sallai'i gonderdin ve yerine salliyorum Noa Lang'i aldin mesela, kim oynayacak? Bunlardan biri yedek olsun 3-4 mac hemen problem baslar.

Barış ve yunusun satılmasına sonuna kadar karşıyım Avrupadan ikisi ayarında oyuncu almaya kalksan 70-80 milyon bayılırsın en az
Kadroda yerli isimler olması gerektiğini unutmuş gibiyiz
Kadromuzda en değerli yerliler de Barış ve Yunus
Barış her ne kadar düşüş senesinde olsa bile

Barış için de aynı formül geçerli.

Olması gereken, oyuncuyu full konsantre olacak şekilde 1 sene daha takımda kalmaya ikna etmek.

Olacak olan, muhtemel bir EPL transferi.

Tek temennim, inşallah Kerem'in gidiş koşulları gibi değil de (zamanlama ve bonservis bedeli), Gs lehine şartlar ile gitmesi. O paranın da bir şekilde Osimhen transferi için kaynak olarak kullanılması. İşte o zaman ok diyebilirim Barış'ın gidiş işine.

En az 12-13 bons istiyor Sassuolo ona.

O paraya değmez.

Aslında yerli biri daha lazım oraya ya da scout transferi olacak.

Bernardo + Osimhen (kalacaksa) öne daha fazla maliyetli hamle yapılmaz.

Barış giderse Türk oyuncu şart.

Geriye

Ozan Kabak (Hoffenheim)
Zeki Çelik (AS Roma)
Ahmetcan Kaplan (AFC Ajax)
...

gibi Avrupa'da yerli sayılacak isimlerden en az bir veya ikisi alınmalı.

Barış ve Kerem nasıl bulundu. Scouting transferleri tamamen yerli oyuncular üzerine kurulmalı. Deneme yanılma hakkımızı burada kullanmalıyız. Piyasa yapmış yerli oyunculara yüksek paralar vermeye gerek yok.

Yunus konusunda çok yanılırsınız 2 sezon daha bu düzeyde çıkış yaparsa cl de biraz sivrilirse ki bunu yapar o 50-60 çok rahat görür

Barış ve yunusun satılmasına sonuna kadar karşıyım Avrupadan ikisi ayarında oyuncu almaya kalksan 70-80 milyon bayılırsın en az
Bizim satma düşüncemiz olduğunu düşünmüyorum da yerli oyuncularda Avrupa hayali var.Ozellikle Barış çok yatkın gözüküyor bir yere kadar engel olunabiliyor o yüzden iyi bir meblağ olursa satılabilir diyorum tabi yerli oyuncu almamız lazım.En azından olumsuz senaryolara karşı hazırlıklı olmak için.

Oyuncu satın almada (kontakt, proje sunma ve ikna) Gardi etkisi malum.

Oyuncu satmada neler olacak göreceğiz.

Erden beyin Boey'i satarken Bayern'e neler yaptığını, oyuncuyla olan süreci nasıl yönettiğini ve rekor bedeli kaptığını biliyoruz.

Bir de Kerem'in gidiş şartlarını biliyoruz.

Tüm olumlu havaya rağmen ben hala daha temkinliyim bu yönetim konusunda.

Yasaklı kaynak

:asd:

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlk onbir oyuncularımızdan ziyade ıskarta durumunda ki oyuncularımızın gidiş haberlerini duymak istiyorum. Asıl yöneticilik burada belli olacak
Ağzından bal damlıyor.İnşallah bende bu aralar ;takas olur satış olur güzel haberler bekliyorum.Gökhan sazdağına karşılık 2 oyuncu verebiliriz mesela.

4 tane cok cok kaliteli kanat da olunmaz ama, Sallai gibi hem joker olabilecek hem yedekte oturdugunda ses cikartmayacak biri de lazim sonucta sahaya 11 kisi surebiliyorsun ve 14 yabanci hakkimiz var. Sen simdi Sallai'i gonderdin ve yerine salliyorum Noa Lang'i aldin mesela, kim oynayacak? Bunlardan biri yedek olsun 3-4 mac hemen problem baslar.
dediğin doğru da hiçbir fark yaratamayan oynadığı mevkide sadece idare eden bir adam Sallai

elde kanat olarak;

yunus
sane
barış
sallai

sallai kalite olarak diğer 3üne yaklaşamayacak seviyede. bence çıkılması gereken ilk oyuncu kendisi. hem boşa yabancı kontenjanı kaplıyor, hem de ileri hatta forma bulma şansı çok az. 2.5m maaş bağlayan akıl gidip şuna kulüp bulsun
bence çıkılması gereken en son oyuncu sallai. hem sağ bek oynuyor hem kanatları yedekliyor. Öyle kafana göre her üst düzey adamı transfer edip kafana göre yedek bırakamazsın. Joker olarak kalması gereken ilk oyuncu.

zaha ziyech gibi adamları çekmek zorudna kalırız senin yolunu takip edersek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt