Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa cengiz konusunda daha keskin düşüncelerim de var da kendisi yüzünden ban yemeye de değmez hatta öyle soyleyeyim.2020 de ne düşünüyorsam şuanda eksiğini düşünmüyorum kesinlikle.Twitterda falan editler,övgüler falan görmek de ayrı irite ediyor beni
Ayni seyler Canaydin icin de gecerli, neyse allah rahmet eylesin diyelim de insanlik bizde kalsin.

IMG_8230.webp

Osimhen'e kasacaksak kiralık + opsiyonlu oyuncu serpiştirmemiz lazım biraz. Bayern'den Boey, Chelsea'den Petrovic ve Veiga ideal tercihler olur.

Osimhen'e kasacaksak kiralık + opsiyonlu oyuncu serpiştirmemiz lazım biraz. Bayern'den Boey, Chelsea'den Petrovic ve Veiga ideal tercihler olur.
Veiga bana da mantıklı geldi.

Hatta Arabistan’dan dönen çocuğu da denemeliydik Porto yakalamış hemen.

Osi kalırsa gene 2 forvet mi oynayacağız?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

@Eyüp Has abi dün yazmışsın.baska bisey ekleyeyim sana.euro 2000 finalinde tottinin oynadığı top şahane ve onun en az 2 asistini hic eden delpieronun kaçırdığı gollerse rezillik.herif birini atsa italya şampiyon.tehdit almıştır kesin finalden sonra

Walker artık ciddi düşüşte. David iyi oyuncu ama benim sevdiğim tarz bir oyuncu değil daha çok Firmino gibi sahte 9, ben net yırtıcı forvet isterim ama iyi transfer. Son çok beğenirim ama son durumunu pek bilmiyorum bir ara yorumlara baktığımda iç açıcı değildi ama sevdiğim bir oyuncu kendisi gitmesini istemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt