Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Milli de olanlardan yerli operasyonu...Berke Özer , Zeki Çelik , Hakan Çalhanoğlu , Salih Özcan , Ahmetcan Kaplan , Ozan Kabak, Deniz Gül veya Bertuğ Yıldırım....Bu isimlerden en az 3 ü parçalı giyeyerek yerli kalitesini arttıracaktır ....
21 Ara 2025 – 18 Oca 2026 arası Afrika Uluslar Kupası var ona göre yerli kaliteli olmalıdır...

En mantıklısı şu Chelsea’nin kalecisi. Diğerları ağır külfet. Ulan bütün mevkileri geçtim 10 numara bölgesine kimi alacaklar çok merak ediyorum.

Bir taraftar, Türkiye'ye uçacağı iddia edilen Zambo Anguissa ile havalimanında karşılaştı. (Spazio Napoli)

1749814040983.webp

Petrovic'in bu sezon yaptığı güzel işlerin derlendiği bir video var 6 dakikalık;

Videoda bir çok özelliği bizim aradığımız kaleci yeteneklerini karşılıyor. Fakat çok fazla gözüme çarptığı için yazıyorum ciddi anlamda da olumsuzluk içeren kısım şu ki bel hizası ve bel altına atılan topların hepsini ceza sahasında gol bölgesine sektirerek çıkarıyor. Bana göre bu ciddi bir eksiklik tabii yaşı kaleci için çok genç diyebiliriz. Bunu çalışarak aşabilecektir.

Bir de yaptığı hatalardan oluşan bir video derlemişler;

Hepsinde hatalı diyemeyiz ama ciddi yaptığı hatalarda mevcut.

Kaleci için geçiş dönemi yapıp o sorunu 3 - 4 sene sonraya ötelemek lazım.
Herkes genç ister de ya kelek çıkarsa? Osimhen, Sane, Bernardo vs vs almışsın sonra kalecin kelek çıktı, ne olacak? O kadar para boşa gidecek.
En iyisi garantiye gitmek. Martinez veya Ter Stegen

Bu senenin en keyifli yanı da artık fener ilgilendiğimiz oyunculara salça olamıyor olsada süttürü çekip gönderiyorlar 😂
Bu tempo da devam edersek, hatalardan ders cikarirsak, ve iyi yönetilirsek bir kac yil icinde inanilmaz seviyelere gelebiliriz.

Cok agresif sekilde ilerlemekdeyiz, Sane transferi de sadece sahada degil, saha disida cok büyük katki saglayacak. Allah bozmasin, emin adimlarla devam.

fenerbahcenin Johathan davidi alacakmis gibi bir his var icimde

Çok ağır ve sakar bir stoper

Bizden uzak dursun aman derim

Tam fb'ye yakışır bir transfer olur

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 hareketinden biri penaltı olur
Defansif oynayan italyanlar anadolu takımı gibi katı ve yerleşik savunma düzeninde olduğu için 3 stoperli sistemde iyi gibi görünüyor sadece

Fb puma ile ayrılmış.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt