Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.271
- 18.436
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sane nin alindigi denklem de ^kendisine gidilmesine nacizane anlam veremedigimi belirtmek isterim.Icardi ve ^David ikilisi ile bol bol dayak yeriz
Hakan bize gelsin bir dünya küfür yerCalhanoglunun İnter icin cok degerli olmasi kafa bulandiriyor ben hala abartildigi kadar iyi bir topcu oldugunu dusunmuyorum (ilk 5 registadan biri deniyor) Bernardo Silva dururken benzer maliyetlere hakani zorlamak cok sacma olur ..Ustelik bernardo tam bizim eksik oldugumuz bolgeyi dolduruyor
Talip olsun bizimkiler yine de fb'nin talip olduğu topçulara. Madem öyle işte böyle diyerektenJ. David istemezuk
basindan beri dedigim yerdeyim nacizae .<-> elde lemina varken 11e degilde , rotasyona benzer prototip biri alinmali . *bolge ozelinde ayni sey lucas icin de gecerli.Lemina varken gereksiz bir oyuncu bizim için. Ayrıca ortasaha alınacaksa klas birini isterim, mümkünse 25 yaş civarı avrupa pasaportlu biri
O kadar da guzel degil
Editledim üstadBu herif bunları @Alper Altun paylasiyo.ben Oliver kahn ve Michel laudrup fbde diyince dün konudan atildim.ne iş?
Eyvah eyvah