Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.805
- 18.905
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alt yapıdan genco koyunca torpilli diyip, ıslıklıyor taraftarBombos topcu yav üzüyorsun yapma, altyapidan bir genco koy oraya daha kötü olamaz
Şampiyonlar ligi için geçerliliği yok yerli gönderip yabanci ile doldurmuş oluyoruz. Sonra yedeklerde 17'lik bebeler oluyor rotasyon yapamıyoruz.benim yorumum su
sanki baris gidecek ve yerini yerli olarak ya ilkay ya hakan ile dolduracağız
kanat olarak da bernardo alacağız
torreira sara hakan
bernardo osimhen sane
Bernardo daha mümkün abiSara’yı satıp Hakan yaparsak ALLAH deriz
Aman üstad. Ben bu kelimeyi en son kullandığımda soyadım Sesko oldu. Seni de Hakan Parçalı Forma yapmasınlar?Begenmedim
Şampiyonlar ligi için geçerliliği yok yerli gönderip yabanci ile doldurmuş oluyoruz. Sonra yedeklerde 17'lik bebeler oluyor rotasyon yapamıyoruz.
Sara’yı satıp Hakan yaparsak ALLAH deriz
Bu sene fiziksel olarak düşmüştü ama bundan önceki iki sezon oynamaya calistigimiz hucum presi futbolunun en onemli parçalarındandi. Ilkay ise daha çok Sara gibi.Buna fazla katılmıyorum. Mertens gayretliydi ama fiziksel olarak düşmüştü. 3 sezonun da yarısında formu düşük oluyordu, şutları bile zayıflamıştı ama yine de çok fayda verdi