Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.747
- 7.366
- 1.843
uğurcana 15 veren yüce akıl kim hatip mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önümüzdeki Hafta mı? İlkay mı?Trt spor'da önümüzdeki hafta İlkay açıklanacak diyorlar.
hakan geçen sezon gollerin hepsini penaltıdan attı diye biliyorum hocamSarayı top diye oynar abartmayalım herifin frikikler yeter
hakan geçen sezon gollerin hepsini penaltıdan attı diye biliyorum hocam
Sol ayaklı stoper neden olmasın.GS Brighton’dan Igor’s Durumu hakkında bilgi aldı.
via:samiyen
Fio’dayken istiyordu bizim scout ekibi
Adam maçta oynuyor olacak o zaman o turnuvadan sonra olur o iş.Önümüzdeki Hafta mı? İlkay mı?
ilkay game changer zaten ya direkt çalhanoğlu prime zamanı işte max sistem oyuncusu olur milli takımda ki hali de ortada iyi oynadığı maç bile bir elin parmaklarını geçmezYaştan bağımsız olarak İlkay bence Çalhanoğlu'ndan çok daha iyi futbolcu. Yıllardır Çalhanoğlu'nun oynadığı futbolu beğenemedim. Bernardo ise bambaşka bir seviye adamın yapamadığı herhangi bir şey yok komple futbolcu, Eğer gerçekleşirse inanılmaz bir transfer olurdu ama çok zor.
geçen sene bizi peşinden koşturan samatta tipli elemanın bu sene hiç adı geçmedi abiBrezilya liginden sambacı genç 2 tane tırtıl almayakmı