Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bernardoyu daha çok istiyorum dikine basıp gidebilen bir orta saha dar alanıda var bilekler klas ams hakanada makul olursa isterim duran top uzaktan şutlar uzun paslar falan muazzam bir adam

Yaştan bağımsız olarak İlkay bence Çalhanoğlu'ndan çok daha iyi futbolcu. Yıllardır Çalhanoğlu'nun oynadığı futbolu beğenemedim. Bernardo ise bambaşka bir seviye adamın yapamadığı herhangi bir şey yok komple futbolcu, Eğer gerçekleşirse inanılmaz bir transfer olurdu ama çok zor.

Günay gayet iyi kaleci çok büyük isim gelmiyorsa uğurcanmış berkeymiş max 5 ederler..

Yaştan bağımsız olarak İlkay bence Çalhanoğlu'ndan çok daha iyi futbolcu. Yıllardır Çalhanoğlu'nun oynadığı futbolu beğenemedim. Bernardo ise bambaşka bir seviye adamın yapamadığı herhangi bir şey yok komple futbolcu, Eğer gerçekleşirse inanılmaz bir transfer olurdu ama çok zor.
ilkay game changer zaten ya direkt çalhanoğlu prime zamanı işte max sistem oyuncusu olur milli takımda ki hali de ortada iyi oynadığı maç bile bir elin parmaklarını geçmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt