Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barışın gitmesi telafisi zor yaralar açabilir takım mimarisinde. 1 sene daha kalmaya ikna edilmeli. Lepzige gidip ne yapacak almanya gelişmiş köy gibi bir ülke. Milyoner olsam asla gidip Almanyada yaşamam italya vs olabilir bir ihtimal.

Barış falan giderse yerli oyuncu rotasyonu çok düşecek… yerli oyuncu olarak isim de yazmıyor kimse… benim de aklıma kimse gelmiyor zaten… ama sağlam yerli rotasyonu olmadan başarıda zorlanırız… Hakan dır ilkaydır o yüzden önemli. Hoş onlar olsa bile cl kontenjanında yabancı sayılıyorlar… Ozan kabak dediler dün erinçler… son durumu nasıl? Bilmiyorum hiç. Ama alt yapıdan yetişmiş olması da bir artı…
İlkay
Aral şimşir
Ozan kabak
Taha şahin

İyi alınabilecek yerliler

Osimheni alamadığımız senaryoda İcardi-Morata bizi götürebilirdi ama Morata prenses zihniyetli bir adam çıktığı için yolları ayırmak zorunda kalacağız muhtemelen. Sane Moratayla çok iyi bir ikili olabilirdi o ver kaçları,tek pasları çok iyi yapabilen bir oyuncu Morata.

Futbol piyasasında bonservislerde değişik bir yere gitti. Kendini az biraz göstere oyuncuya 15-20 milyon istiyorlar.

bu sene 1-2 bologna maçı izledim ama lucumi hiç dikkatimi çekmedi inşallah iyidir

mesela 2-3 lille maçının tamamında alexsandro dikkatimi çekmişti

Yabancı basında çıkmadan inanmam Jonathan David in de aynı Sane gibi fb ye gitmesi için bir sebep yok kendilerini kandırıyorlar alamazlar demiyorum ama hedefleri olan bir oyuncu için hiç kolay görmüyorum.Ali Koç 35+ transferlerinde başarılı bir başkan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt