Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkayla aral yurtdışı yetişme

Trde yerli ama avrupada yabancı sayılıyolar

Sınır 17 topçu,14ü zaten yabancı oyuncular olacak günay kaan ve berkanla 17 oluyor yazmıyosun listeye daha kutucusu demirbayı yusufu bilmemnesi var

17 yabancı pasaportlu
4 trde yetişen
4 altyapıdan yetişen

Buna göre yap planlamanı
4 tr - barış, apo, eren, sazdağı/hamza güreler
4 altyapı - yunus, metejan, ali turap, jankat
3 eu - günay, kaan, berkan (ilkay olursa malesef berkan yerine)
12 direkt yabancı - petrovic, boey, sanchez, lucumi, jakobs, torriera, lemina, sara, sane, sallai, osimhen, icardi
2 genç yabancı - orta saha (maestro olabilir) + jelert/yusuf'tan biri

nasıl?

Barışın 35m+ gittiği senaryoda aral şimşir transfer edilmeli. Başka yerli kanat yok

4 tr - barış, apo, eren, sazdağı/hamza güreler
4 altyapı - yunus, metejan, ali turap, jankat
3 eu - günay, kaan, berkan (ilkay olursa malesef berkan yerine)
12 direkt yabancı - petrovic, boey, sanchez, lucumi, jakobs, torriera, lemina, sara, sane, sallai, osimhen, icardi
2 genç yabancı - orta saha (maestro olabilir) + jelert/yusuf'tan biri

nasıl?
Jelert yusuf olmaz, kaanı da liste dışı yap

1749890192564.webp

2022 yılında yazmışım Lucumi'yi Genk'te oynadığı zamanlardı, sözleşmesi son senesine girmişken alalım diye. Piyasa değeri o zaman 8-9 milyon euro idi. O zaman bu oyuncuya gitmeyen yönetim şu an hayatta gitmez. Gitse de 10 üstüne transferini yapmak mantıksız olur. Her zaman parlayan oyuncuyu almak olmaz, takımla birlikte parlayacak oyuncuları da bulmak şart. Şu an savunmada fazlaca güven veren bir Sanchez varken yanına onunla birlikte üst seviyelere çıkabilecek sol stoper şart elbette ama daha uygun maliyetlerle.

Senin dzeko fio ya gidiyomuş bora

@Alper Altun 😉
Benim Dzeko derken :) menejeri değilim akrabası değilim orada ben bizde 5-6 Lara oynayan oyuncu 1 lere herhangi biryere gidiyorlar bizdeki sıkıntı nedir anlamında serzenişte bulunmuştum.Umarim anlamışsındır.Sikintili bir konu olarak girmussundur umarım.

Ekli dosyayı görüntüle 290982
2022 yılında yazmışım Lucumi'yi Genk'te oynadığı zamanlardı, sözleşmesi son senesine girmişken alalım diye. Piyasa değeri o zaman 8-9 milyon euro idi. O zaman bu oyuncuya gitmeyen yönetim şu an hayatta gitmez. Gitse de 10 üstüne transferini yapmak mantıksız olur. Her zaman parlayan oyuncuyu almak olmaz, takımla birlikte parlayacak oyuncuları da bulmak şart. Şu an savunmada fazlaca güven veren bir Sanchez varken yanına onunla birlikte üst seviyelere çıkabilecek sol stoper şart elbette ama daha uygun maliyetlerle.
Aynı kalitede hızlı atletik sol stoper lazım mümkünse u21 2003 2004 doğumlu. Varsa yazabilir misin

Borçla yükümlülük aynı şey değil.

5 sene sözleşme yapılan adamın son seneki maaşı da o borç diye yazılan şeyin içinde çünkü.

Kritik ve tehlikeli olan faize tabii olan banka borçlarının miktarı ve karşılanabilirlik düzeyidir.

Barış'ı niye gönderiyoruz abi
Demirbay ve Berkan'ı gönderelim orta sahaya yerli 1 tane isim alalım
Jelert felan gönderelim yani ne bileyim. Elden çıkaracağımız ilk adam Barış mı gerçekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt